یکی از سوغاتی های گیلان به ویژه شهر فومن کلوچه سنتی آن است .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، کلوچه فومن به طور سنتی در مغازه های شهر فومن چندین دهه است که پخت می شود و به یکی از جاذبه های گردشگری این شهر تبدیل شده است.

کلوچه فومن از آرد - شکر - روغن حیوانی - گردو - تخم مرغ و ادویه تهیه می شود .

برای تهیه این شیرینی ابتدا کره را با همزن می زنند . سپس آرد و بکینگ پودر را به تدریج اضافه کرده و خوب ورز می دهند ، خمیر را در نایلون گذاشته و در محیط آشپزخانه به مدت نیم ساعت استراحت می دهند . سپس از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته در کف دست پهن کرده و مواد وسط را میان آن گذاشته اطرافش را خوب می بندند و دوباره در کف دست خوب پهن و نازک کرده و در سینی چیده روی آنرا زرده تخم مرغ مالیده و نقش مخصوص این نوع شیرینی می اندازند و کنجد می پاشند و در فر یا تنور سنتی به مدت 10 دقیقه می پزند .


انتهای پیام /
برچسب ها: کلوچه ، سوغات ، فومن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.