به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، کلوچه فومن به طور سنتی در مغازه های شهر
فومن چندین دهه است که پخت می شود و به یکی از جاذبه های گردشگری این شهر تبدیل
شده است.
کلوچه فومن از آرد - شکر - روغن حیوانی - گردو - تخم مرغ و ادویه تهیه
می شود .
برای تهیه این شیرینی ابتدا
کره را با همزن می زنند . سپس آرد و بکینگ پودر را به تدریج اضافه کرده و خوب ورز
می دهند ، خمیر را در نایلون گذاشته و در محیط آشپزخانه به مدت نیم ساعت استراحت
می دهند . سپس از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته در کف دست پهن کرده و
مواد وسط را میان آن گذاشته اطرافش را خوب می بندند و دوباره در کف دست خوب پهن و
نازک کرده و در سینی چیده روی آنرا زرده تخم مرغ مالیده و نقش مخصوص این نوع
شیرینی می اندازند و کنجد می پاشند و در فر یا تنور سنتی به مدت 10 دقیقه می پزند .
انتهای پیام /