طراحي انگليسي با هدف متمرکز کردن افکار بر شيوه هاي نامناسب مصرف انرژي و تصحيح اين شيوه ها لامپي ابداع کرده است که تنها با ريخته شدن مقداري از خون انسان درون حباب شيشه اي روشن خواهد شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،به نقل از همشهری، اگر براي هر بار روشن کردن چراغي به مقداري از خون شما نياز باشد، فکر مي کنيد چند بار در روز يا شب چراغها را روشن مي کنيد؟ اين ايده تفکري است که در پس ابداع لامپ هاي خوني قرار دارد. اين لامپ ها توسط مايک تامپسون طراح انگليسي ابداع شده است تا مصرف کنندگان انرژي را بيشتر به فکر وادارد.


در اين ابداع ماده «لومينول» ، ماده شيميايي که از آن در علوم جرم شناسي براي رديابي خون در صحنه هاي جنايت استفاده مي شود به عنوان ماده روشن کننده مورد استفاده قرار گرفته است. اين ماده با آهن موجود در سلول هاي خون واکنش داده و درخششي آبي رنگ ايجاد مي کند.

 

براي روشن کردن اين لامپ در ابتدا بايد مقداري پودر فعال کننده به آن افزوده شود سپس با شکستن قسمتي از حباب لامپ و ريختن مقداري خون در حباب ، لامپ روشن خواهد شد. به اعتقاد تامپسون در صورتي که مصرف انرژي به گونه اي براي انسان گران تمام شود شايد بتواند به گونه اي متفاوت درباره آن تفکر کرده و نحوه استفاده آن را تغيير دهد.

 

بر اساس گزارش لايو ساينس و به گفته تامپسون کاربر براي استفاده از چنين لامپي بايد بسيار فکر کند و تنها در صورت نياز از آن استفاده کند زيرا اين لامپ تنها يک بار و با کمک خون کاربر روشن خواهد شد. به اين شکل افراد مي توانند عادتهاي نامناسب خود را در استفاده از انرژي تغيير دهند و قبل از به هدر دادن منابع محدود انرژي درباره آن بيشتر فکر کنند.
برچسب ها: چراغ ، خون انسان ، روشن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.