هرچند نان سفید عامل چاقی و اضافه وزن است، اما از سویی باعث افزایش باکتری‌های مفید روده می‌شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، تغذیه و سلامت مصرف کنندگان نان در طی یک مدت مورد مطالعه قرار داده شد و محققان دریافتند افرادی که نان سفید مصرف می‌کنند (باگت، سنتی و...) احتمال ابتلا به بیماری‌های مانند آنفولانزا و حتی سرطان معده و روده در آنها کمتر است.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، زمانی که میزان کافی از مواد درون نان‌های سفید در روده و معده وجود نداشته باشد، فرد بیشتر مستعد ابتلا به بیماری‌های واگیر دار خواهد بود.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند، نان‌های سفید باعث افزایش باکتری‌های سفید در بدن می‌شوند، این در حالی است که خانواده‌ها باید خرید نان‌های لواش و تافتون را به حداقل برسانند و مصرف نان باگت و نان‌های سفید را به سبد غذایی خود اضافه کنند.

همچنین مصرف بیش از 2 وعده از این نان‌ها در طول روز باعث افزایش وزن و چاقی شدید خواهد شد.


انتهای پیام/

برچسب ها: نان ، معده ، باکتری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار