تحریف تاریخ در کتاب‌هایی چون در "ایران در گذر روزگاران" که در برخی مواقع حوادثی چون 28 مرداد را اقدامی مردمی برای برگرداندن شاه به کشور و تداوم حکومت وی جلوه می‌دهند،‌ ظلم به آینده و نوعی خیانت است.

گلعلی بابایی، نویسنده در گفتگو با خبرنگار ادبیات باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه تحریف تاریخ، ظلم به آینده و حال جامعه است، افزود: وظیفه ما انتقال صحیح تاریخ و اجتناب از دروغگویی در این حوزه است.

وی در پاسخ به این سوال که برای پیشگیری از انتشار کتاب‌هایی با مضمون تحریف تاریخ کشورمان چه اقدامی باید انجام شود، گفت:‌ در نظرگیری فیلترهای قوی با حضور دولتمردان قدیمی تاریخ شناس کشورمان در کنار مهیزی های رایج در کشور از اقدامات لازم و ضروری برای پیشگیری از انتشار کتاب‌هایی چون "ایران در گذر روزگاران" به حساب می‌آید.

این نویسنده ادامه داد: گاهی در کتاب‌های تاریخی 28 مرداد را اقدامی مردمی بازگرداندن شاه و تداوم حکومت وی جلوه می دهند اما این کار، نوعی خیانت است.

بابایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه کتاب‌هایی با جنبه تاریخی علاوه بر ممیزی‌های رایج در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید با یک ممیزی تخصصی ارزیابی شوند، اظهار داشت: باید جلوی انتشار کتاب‌هایی را که تاریخ را تحریف می کنند، بگیریم.

وی در ادامه به پس زدن و جمع آوری برخی از کتاب‌ها پس از اخذ مجوز و انتشار اشاره کرده و اظهار داشت:‌ تجربه نشان داده که هرچه درشت نمایی شده و پس زده می‌شود، تبلیغ شده است.

بابایی تصریح کرد: این روزها درباره کتاب‌های دفاع مقدس هم کتاب‌هایی از انتشار جمع آوری شده‌اند، بنابر نتایج چنین کاری باید فیلتری قرا بگیرد که جلوی ضرر را گرفته و لطمه‌ای وارد نکند.

وی خاطر نشان کرد: کتاب‌های پس زده شده در صورت جمع آوری به طریق‌های مختلف به صورت زیرزمینی چاپ شده و در دسترس مردم قرار می‌گیرند.

گفتنی است؛ کتاب‌" ایران درگذر روزگاران" به تازگی پس از 5 سال مجوز انتشارش را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اخذ کرده است، این کتاب با نگاهی جانبدارانه و غیر واقعی به تاریخ سراسر خفقان پهلوی پرداخته است.


انتهای پیام/ اس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.