مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور پیش بینی کرد، امسال بیش از 26 هزار تن جو در این شهرستان تولید شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

سیروس نوروزی سطح زیر کشت جو در شهرستان کنگاور را13 هزار و 400 هکتار دانست و گفت: از این میزان 12 هزار هکتار آن جو دیم و مابقی جو آبی است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستانکنگاور متوسط برداشت جودیم در این شهرستان را1.6 تن در هکتار دانست و گفت: متوسط برداشت جو آبی در شهرستان کنگاور بیش از پنج تن در هکتاراست.

نوروزی پیش بینی کرد، امسال در مجموع 26 هزار تن جو دیم در این شهرستان تولید شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور با بیان اینکه تاکنون کار برداشت جو دیم در 450 هکتار از مزارع استان انجام شده است، گفت: تاکنون 720 تن جو در این شهرستان برداشت شده است.

نوروزی با بیان اینکه 43 دستگاه کمباین کار برداشت جو در این شهرستان را انجام می دهند، گفت: اکیپ های جهاد کشاورزی بر کار برداشت جو نظارت می کنند و از فعالیت کمباین هایی که ریزش آن ها بیش از حد استاندارد باشد جلوگیری می کنند، ضمن اینکه سوخت هم به چنین کمباین هایی داده نمی شود.

به گفته نوروزی کار برداشت جو دیم در این شهرستان از یک هفته پیش آغاز شده و تا یک هفته دیگر ادامه می یابد وبرداشت جو آبی نیز از حدود 20 روز دیگر آغاز می شود./ب

برچسب ها: کرمانشاه ، تولید ، جو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.