دکتر محمد حسین پور متخصص تغذیه و داخلی در گفتگو
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: هندوانه منبع غنی ویتامین C، بتاکاروتن سدیم و پتاسیم است که بدن را در برابر بسیاری از بیماریها چون آسم، سرطان روده و پروستات مقاوم میکند.
این متخصص خاطرنشان کرد: همچنین لیکوبن هندوانه، رادیکالهای آزاد و مضر را از بین برده و در کاهش خطر سرطان بسیار موثر است.
وی اظهار داشت: این میوه برای افراد لاغر و بیمارانی که خونشان غلیظ و ترشحات کبد و معده دارند بسیار سفید است ضمن اینکه موجب پاکسازی و رقیق شدن خون میشود.
حسین پور تصریح کرد: اما در عین حال مصرف هندوانه برای افراد سرد مزاج در طولانی مدت موجب ضعف و درد مفاصل میشود بنابراین بهتر است این افراد به همراه هندوانه، عسل و قند مصرف کنند.
وی تاکید کرد: همچنین افرادی که حساسیت غذایی و اختلالات طحال دارند باید از مصرف این میوه اجتناب کنند.
انتهای پیام/