اجرای طرح پیشگیری از خشونت‌های خانگی می‌تواند تأثیر بسزایی در کاهش خشونت و آسیب‌های ناشی از آن داشته باشد.

فرهاد اقطار معاون پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در گفتگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: باتوجه به توسعه یافتگی جوامع و شهرنشینی آسیب‌های اجتماعی (طلاق، اعتیاد) افزایش چشمگیری یافته که این امر تأثیر بسزایی در بالا رفتن میزان خشونت‌های خانگی دارد. 

وی افزود: خشونت به چهار دسته: فیزیکی (قطع عضو، کتک زدن)، روحی و روانی (توهین، شک، حسادت)، محرومیت و محدودیت (گرفتن استقلال مالی از فرد، مصادره اموال او) و جنسی (تجاوز و سوء استفاده) تقسیم می‌شود. 

اقطار تصریح کرد: کودک آزاری، سالمند آزاری، معلول آزاری، همسر آزاری از اقسام خشونت بوده و خشونت خانگی شامل: رفتار خشونت آمیز فرد در خانواده بر علیه یک فرد یا دیگر اعضای خانواده می‌باشد. 

وی اظهار داشت: سازمان بهزیستی کشور برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اقدامات خاصی را انجام داده که از آن جمله می‌توان به اجرای طرح پیشگیری از خشونت‌های خانگی و کودک آزاری اشاره نمود که از فروردین ماه سالجاری به مرحله اجرا درآمده است.
 
اقطار ادامه داد: برای اجرای این طرح 6 ماه زمان صرف مطالعه، پژوهش و استفاده از منابع شده و سازمان بهزیستی در نظر دارد با آموزش درسطح خانواده و محله، تعریف خشونت، چه عواملی در بروز خشونت موثر است، چه مهارت‌هایی می‌تواند موجب پیشگیری از خشونت شود، در صورت اتفاق و بروز خشونت به چه مراکزی مراجعه شود، این طرح را به مرحله‌ی اجرا درآورده و به اهداف خود نزدیک شود. 

وی خاطر نشان کرد: در سال 1382 وزارت کشور طبق پژوهشی که انجام داد متوجه‌ی آمار بالای خشونت در سطح کشور شد و لازم است بدانیم در هر 18 ثانیه در دنیا یک زن مورد آزار قرار می‌گیرد. 

انتهای پیام/  

برچسب ها: اذیت ، زنان ، ثانیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار