به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، یعقوبی، افزود: تولید، بسط و گسترش علم تاثیر بهسزایی در تمام حوزههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور دارد و به عبارت دیگر تولید علم و توسعه علمی، موتور محرکه توسعه همه جانبه و پایدار کشورهاست.
وی گفت: امروز دانشگاه سیستان و بلوچستان با همت و تلاش نیروهای متخصص و بومی توانسته جایگاه خود را در بین مراکز آموزش عالی کشور تثبیت کند.
یعقوبی تصریح کرد: دانشگاه سیستان و بلوچستان در عرصههای مختلف علمی، تحقیقی و پژوهشی توانسته به ابداعات و دستاوردهای تازه و نو به لحاظ علمی در سطح کشور دست یابد.
به گفته وی، امروزه همه کشورهای صنعتی و در حال توسعه در تلاشند تا بر حجم سرمایهگذاریهای تحقیقاتی خود بیافزایند.
یعقوبی در ادامه گفت: برای رسیدن به رشد و توسعه واقعی و حل و رفع اصولی مسائل و مشکلات اقتصادی و اجتماعی، راهی جز سرمایهگذاری در زمینه تحقیقات وجود ندارد.
وی اظهار داشت: دانشگاه سیستان و بلوچستان به لحاظ پژوهشی و تحقیقی در چند سال اخیر توانسته گامهای اساسی در این رابطه بردارد و این امر، این مرکز آموزش عالی را در شمار مراکز معتبر دانشگاهی کشور به اثبات رسانده است.
عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در بیشتر کشورها، تحقیق و پژوهش به منزله کارکرد ضروری دانشگاه پذیرفته شده است و این کارکردها زمینه های مناسب در تحقیق را پرورش میدهند.
انتهای پیام/م