کار اصلی استفاده از شامپو، شستشوی موی سر است که در این میان کاربرد فرعی برای تثبیت رنگ مو، حالت دهندگی مو، نرم شدن مو، کاهش چربی مو و رساندن مواد پروتئینی به ساقه مو هم در شامپوها وجود دارد.

دکتر محمدرضا برزگر، متخصص پوست، مو، زیبایی و لیزر در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شامپوها با ph خنثی، بیشترین مصرف را دارند.
نوع پروتئین بکار رفته در شامپوها، گیاهی و یا حیوانی است که خاصیت حالت دهندگی در مو دارد و همچنین باعث افزایش ضخامت تار مو شده و حالت موخوره در مو را کاهش می‌دهد.

این متخصص پوست و مو در ادامه گفت: در حالت کراتینه کردن مو، مواد پروتئینی به ساقه مو می‌رسد که حالت ضخامت و حالت دهندگی که در مو ایجاد می‌شود، طولانی مدت نیست و تنها تا چند روز تداوم دارد، در مورد ویتامینه کردن مو بعد از رنگ کردن مو و یا استفاده از شامپوهای ویتامینه، باید گفت که هیچ اثری بر ساقه یا ریشه مو ندارند و درج شامپوی حاوی ویتامین A و  Eو B و ... تنها جنبه تبلیغاتی دارد و بر مو بی‌اثر است.

این متخصص پوست و مو، اثر کراتینه کردن مو بعد از انجام رنگ مو را هم مثل شامپوهای کراتینه مو، تا چند روز دانست.


انتهای پیام/

برچسب ها: شامپو ، مو ، ویتامین ، رنگ مو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار