کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه می گوید علاقمندان به شنا در رفتن به استخر افراط نکنند.

بهمن خدادادیان با اشاره به فعالیت 18 استخر در سطح شهر کرمانشاه گفت: این تعداد تمامی استخرهای دولتی و خصوصی شهر را شامل می شود.

به گفته خدادادیان استخرهایی که به لحاظ بهداشتی مشکل نداشته هر 15 روز یکبار و سایر استخرها بصورت هفته ای بازدید شده و علاوه بر نمونه برداری میکروبی و شیمیایی از آب آنها، وضعیت استخر به لحاظ وضعیت رختکن، دوش های حمام، زباله و مواردی همچون حوضچه کلر مورد بررسی قرار می گیرد.

کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه تصریح کرد: در حالحاضر پیگیری بحث ممانعت از کلرزنی گازی در استخرها در حال انجام است که بر این اساس استخرها نباید از کپسول کلر به منظور کلرزنی آب خود استفاده کنند و باید پودر کلر را مورد استفاده قرار دهند.

وی خاطر نشان کرد: کپسول کلر علاوه بر امکان انفجار، موجب ایجاد مسمومیت در آب شده که بر همین اساس استخرها باید استفاده از آن را کنار گذاشته و از پودر کلر استفاده کنند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر در 15 استخر استان استفاده از کپسول کلر به طور کامل کنار گذاشته شده و سه استخر دیگر نیز باید هر چه سریعتر و ظرف روزهای آینده پودر کلر را جایگزین کپسول کلر کنند.

خدادادیان با اشاره به بررسی میزان کلر موجود در آب استخر خاطر نشان کرد: افزایش میزان کلر از حد مجاز 6/0 تا 2/1 میلی گرم در لیتر در طولانی مدت موجب ایجاد عوارضی گوارشی و سرطان خواهد شد./ز

برچسب ها: کرمانشاه ، شنا ، استخر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.