اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: این گیاه دارویی به عنوان علف هرز در بیشتر مناطق دیده می شود.
وی تشریح کرد: قسمت هاى مورد استفاده خارخسک، میوه، دانه، برگ و ریشه بوده ولى میوه خارخسک بیشتر از سایر قسمت ها استفاده قرار مى گیرد.
نقشی ادامه داد: کارشناسان ماليدن يا خوردن روغن خارخسک را در تسكین درد مفاصل و كمر تاثیرگذار می دانند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: غِرغِره جوشانده خارخسک براي معالجه التهابها و برفك دهان، كاربرد دارد.
وی اظهار داشت: مقدار مجاز براي هربار مصرف خوراكي اين گياه، از ريشه، برگ يا ميوه، حداكثر 20گرم و از روغن آن، حداكثر 28گرم است كه اين مقدار معمولا بايد همراه با شيره انگور يا شيره خرما يا عسل مصرف شود.