به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،حبیبه آلمانیمهموئی اظهار داشت: سطح زیرکشت زعفران من در دشت مهموئی یکسوم هکتار است.
وی با بیان اینکه سالانه 14 تا 20 کیلوگرم زعفران خشک تولید میکنم، تصریح کرد: درآمد حاصل از کشت هزینههای تولید کمتر است.
زعفرانکار نمونه بیرجندی کم آبی را یکی از مشکلات خود در راه تولید زعفران دانست و متذکر شد: همچنین شوری آب چاه یکی دیگر از مشکلات فراروی تولید زعفران است.
آلمانیمهموئی گرانبودن کارگر را از دیگر مشکلات خود عنوان کرد و ادامه داد: برای مبارزه با آفات از کودهای جدید به روش محلولپاشی استفاده میکنم.
وی با بیان اینکه مواد عالی خاک در این منطقه کم است، یادآور شد: برای جبران آن از کود حیوانی استفاده میکنم.
زعفرانکار نمونه بیرجندی با بیان اینکه در حال حاضر محصولات ارگانیک تولید میکنم، گفت: برای تولید محصول ارگانیک از کودهای حیوانی به جای کودهای شیمیایی استفاده میشود.
آلمانیمهموئی خاطرنشان کرد: محصولات تولیدی خود را به تهران و به وسیله رابطان به کشور ایتالیا نیز صادر میکنیم.
انتهای پیام/م