معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور در همايش معاونين گردشگري كشور از را ه اندازي سامانه خانه مسافر با هدف اطلاع رسانی پیرامون ظرفیت سایر اقامتگاه های کشور خبر داد.

 به گزارش حوزه میراث فرهنگی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مرتضی رحمانی موحد در همایش مدیران ستادی و معاونین گردشگری استان های سراسر کشور که در شهر سنندج استان کردستان برگزار شد؛ گفت: راه اندازي سامانه خانه مسافر سبب توسعه حوزه گردشگري استان ها و ارائه امكانات رفاهي و خدماتي متنوع و سهل تر به مسافران و گردشگران خواهد شد.

وي افزود : اين سامانه بايد تا قبل از تعطيلات تابستان راه اندازي شود و اين سايت در 27 خرداد ماه به صورت آزمايشي فعاليت خود را آغاز خواهد نمود.

وي خاطرنشان كرد: در حال حاضر سايت سامانه خانه مسافر در چند شهر راه اندازي شده كه امید است در تمامي شهر هاي كشور به صورت رسمي فعال و به گردشگران و مسافران ارائه خدمات نمايد.

وي در خصوص بحث طبيعت گردي و بوم گردي در كشور نيز گفت: نيمي از گردشگري كشور به موضوع طبيعت گردي اختصاص دارد و نبايد نسبت به بحث طبيعت گردي بي تفاوت بود چراكه طبيعت گردي خود موجب توسعه گردشگري طبيعي خواهد شد.

وي بيان داشت: اگر نگاه ما در كشور با توجه به بافت سنتي روستاها و اقامتگاههاي سنتي يك نگاه وي‍ژه باشد يك نوع گردشگري خلاق در حوزه طبيعت گردي و بوم گردي به وجود خواهد آمد و اين با عنوان بازگشت به هويت گذشته معرفي مي شود كه بايد در تمامي استانهاي كشور عملياتي گردد.

وي افزود: اگر استانها قابليت ها و ظرفيت هاي مختص به طبيعت گردي و بوم گردي را دارند بايد از آنها استفاده هاي بهينه براي توسعه بوم گردي و طبيعتگردي استفاده نمايند .

این مقام مسئول همچنین از گردشگری بعنوان یک ضرورت و نیاز یاد کرد و گفت: رویکردهای مربوط به توسعه گردشگری باید در حوزه های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی همراه شود.

وی همچنین یادآور شد: برخورداری از میراث و تمدن اسلامی ایرانی بر کسی پوشیده نیست و مهمترین محور برای توسعه گردشگری استفاده از ظرفیت های استان ها می باشد که این میتواند توسعه صنعت گردشگری را بدنبال داشته باشد. لذا نگاه دولت به بحث گردشگری یک نگاه ویژه است و فعالیتهای مربوط به میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید مورد توجه سیاست گذاران و مدیران ارشد دولتی قرار گیرد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد گردشگری محصول هماهنگی همه واحدهای درگیر است و به تنهایی نمی توان برنامه های خود را به سرمنزل مقصود برساند چرا که بحث زیر ساخت ها، تسهیل در رفت و آمد، امنیت و اشتغال در سایه این تعامل ها عملیاتی خواهد شد.

رحمانی موحد به بحث گردشگری خارجی اشاره کرد و گفت: در طول دو ماهه سال جاری رشد دویست درصدی ورود گردشگران خارجی به کشور را داشته ایم که این نشان از وجود آرامش و افزایش روابط با دنیای خارج برای ورود گردشگران خارجی به کشور است.

بدین شکل در عرصه های داخلی و خارجی موضوع توجه به گردشگری یکی از نیازهای اصلی کشور محسوب می شود که مسئولیت ما را نسبت به تکالیفمان سخت تر کرده است و در پایان گفت گردشگری باعث نزدیکی، دوستی فرهنگها، اقوام و آیین های موجود در کشور خواهد شد و می تواند در بحث اقتصادی و ایجاد اشتغال اثر گذار باشد.


انتهای پیام/

برچسب ها: سامانه ، گردشگری ، صنایع ، دستی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.