مهرداد شعربافی افزود: عملیات اکتشاف تمامی معادن از این پس بیمه می شود تا اگر این عملیات به کشف معدن منجر نشد، هزینه های انجام شده از طریق بیمه جبران شود.
وی اظهار داشت: صدور بیمه نامه و ضمانت نامه اکتشاف های معدنی با هدف تقویت فعالیت های معدنی اجرا می شود .
عضو هیات مدیره صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی کشور اظهار داشت: هم اکنون پنج هزار و 400 معدن فعال در کشور وجود دارد که یک هزار و 490 معدن از این تعداد از خدمات بیمه نامه اکتشافی و ضمانت نامه اعتباری استفاده می کند.
شعربافی گفت: ماشین آلات دست دوم فعالیت های اکتشاف معدنی نیز که حداقل استاندارد را دارد از حمایت این صندوق بیمه در راستای حمایت از فعالان این بخش برخوردار می شود.
وی اظهار داشت: صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی 68 میلیارد تومان سرمایه ثبت شده دارد که می تواند تا هفت برابر آن برای فعالان بخش معدن در کشور بیمه نامه صادر کند.
عضو هیات مدیره صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی کشور تصریح کرد: صدور بیمه نامه و ضمانت نامه برای سرمایه گذاران خارجی در بخش اکتشافات معدنی انجام نمی شود.
معاون منابع انسانی و برنامه ریزی و عضو هیات مدیره صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی کشور برای بررسی مشکلات فعالان بخش معدن استان چهارمحال و بختیاری به شهرکرد سفر کرده است./س