مدیرعامل قرارگاه سازندگی خاتم الاوصیاء گفت: خودمان را به کرمان بدهکار می دانیم و می خواهیم در آبادانی کرمان سهم عمده داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان و بنا به اعلام روابط عمومی استانداری کرمان، سردار مجید بهرامی در جلسه با استاندار کرمان، با بیان اینکه با رویکرد استاندارکرمان فضای خوبی برای سرمایه گذاری بخش غیردولتی در این استان فراهم شده است، افزود: استان کرمان قطب معدنی کشور است و فرصت های خوبی برای سرمایه گذاری در این زمینه در استان کرمان وجود دارد.

وی خاطر نشان کرد: در بخش های مختلفی از جمله: مشارکت در طرح های برق استان، اکتشافات معدن، توسعه شبکه ریلی، راهسازی ، رونق گردشگری ، صنایع تبدیلی بخش کشاورزی، تولید انواع سموم و کودهای کشاورزی و تولید محصولات ارگانیک آمادگی همکاری با استان کرمان را داریم، ضمن اینکه علاقه مند به سرمایه گذاری در زمینه هایی که استان کرمان بستر لازم را دارد، نیز هستیم.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز گفت: اعتقاد داریم مسیر توسعه استان کرمان به دلیل محدودیت آب، از طریق توسعه و تجهیز معادن و اکتشاف است.

محمود سلطانی زاده ، با بیان اینکه طبق اکتشافات انجام شده در معادن استان ، 1.2 میلیارد تن ذخایر قطعی مربوط به سنگ آهن وجود دارد و نزدیک به 20 هزار میلیارد تومان در دو معدن این حوزه ، طرح تعریف شده است، افزود: معادن 5 و 6 به زودی به مزایده گذاشته می شود که امیدواریم بتوانیم زنجیره تولید فولاد را در استان از این طریق توسعه دهیم.

وی با اعلام اینکه در تلاش هستیم طی شش ماه اول امسال چهار معدن دیگر را به مزایده بگذاریم، خاطرنشان کرد: این کار با اولویت برای شرکت هایی که دست اندرکار تولید فولاد در استان هستند ، انجام می شود.

سلطانی زاده تصریح کرد: مسیر اصلی توسعه استان را در توسعه اکتشاف می دانیم و برای شرکت هایی که به لحاظ فنی و مالی توانمند باشند، اولویت خاصی قائل هستیم.

وی یادآور شد: هم اکنون بیش از 3 هزار معدن غیرفعال در استان وجود دارد که کار واگذاری این معادن به بخش خصوصی از طریق مزایده آغاز شده است و هر دو هفته 100 معدن و محدوده ثبت شده را به مزایده خواهیم گذاشت.

سلطانی زاده گفت: شرکت مس آمادگی دارد درصدی از معادن خود را واگذار و یا پیمانکار انتخاب کند.

وی افزود: در زمینه ی صنایع مرتبط با معادن و فرآوری مس، سنگ آهن و کروم نیز برنامه ریزی شده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان نیز گفت: در جنوب استان کرمان بزرگ ترین معدن تیتانیوم کشور با ذخیره بیش از 400 میلیون تن وجود دارد که مطالعات فنی و اقتصادی کامل این معدن انجام و سرمایه گذاری 500 میلیارد تومان برآورد شده است.

اسکندری افزود: ظرفیت دیگر جنوب استان، کرومیت است و بیش از 70 درصد کرومیت کشور از جنوب کرمان استخراج می شود که سرمایه گذاران را به سرمایه گذاری در این بخش دعوت می کنیم .

وی با اشاره به اینکه ذخایر بسیار زیادی در مس وجود دارد ، خاطرنشان کرد: آمادگی لازم برای همکاری در اکتشاف مس را داریم، ضمن این که زمینه های دیگری در معادن در جنوب استان به صورت بکر وجود دارد.

اسکندری با دعوت از سرمایه گذاران برای فعالیت در فرآوری محصولات کشاورزی جنوب کرمان ، تصریح کرد: در جنوب استان کرمان ، سالانه 4 و نیم میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می شود ، این درحالیست که کمتر از 100 هزار تن از این محصولات فرآوری می شود./س

برچسب ها: معدن ، سرمایه ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.