کارشناس طرح پرورش این حشره در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان گفت : موفق شدیم با تولید تخم وحشره بال توری و رهاسازی آن در باغ های پسته مورد نظر علیه آفت ها به ویژه پسیل پسته مبارزه طبیعی یا بیو لوژیک انجام دهیم .
الهه نصرت آبادی با اشاره به اینکه بهترین مرحله اجرای این طرح فصل بهار است افزود : 750هزار کارت متصل به حشره بال توری به درختان زیر پوشش طرح نصب شد تا خوراک این حشره از آفت ها تامین شود.
مدیر جهاد کشاورزی سیرجان نیز گفت : سمپاشی اثر نامطلوبی در باغ های پسته از لحاظ زیست محیطی دارد ،این طرح با رها سازی حشره بال توری هم از لحاظ اقتصادی نسبت به سمپاشی به صرفه است و همچنین برای محیط زیست هم زیانی ندارد.
احمد مسعودی افزود : این طرح در 500 هکتارباغ با هزینه ی 400 میلیون ریال اجرا شده است.
اکبر محمود آبادی کارشناس جهاد کشاورزی سیرجان هم با اشاره به اینکه هدف از اجرای این طرح کاهش دفعات سمپاشی و تولید محصولی سالم است افزود : آفت پسیل پسته یا شیره خشک یکی از آفت های اصلی پسته است که حشره بال توری با تغذیه از آن این آفت را کنترل و حتی نابود می کند .
در شهرستان سیرجان 55 هزار هکتار باغ پسته بارور وجود دارد که سالیانه 45 هزار تن پسته به طور میانگین از آنها برداشت می شود و بالغ بر سی هزار نفر بهره بردار و کشاورز پسته در این شهرستان مشغول به کار هستند./ب