توسط پژوهشکده ICT جهاد دانشگاهي و آژانس همکاری‌های بین‌الملل ژاپن (JICA) انجام مي‌گيرد؛

برنامه‌ جامع آموزش الکترونیک براي ارتقای توانمندی‌های نیروی کار

برنامه جامع آموزش الكترونيك براي ارتقاي توانمندي‌هاي نيروي كار با هدف كاهش بيكاري و دستيابي به فرصت‌هاي عادلانه آموزشي در كشورهاي مختلف، توسط پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي و آژانس همکاری‌هاي بین‌المللی ژاپن (JICA) تدوين خواهد شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران و به نقل از روابط عمومي پژوهشکده فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي، آقای مهندس محمد تقی‌پور عضو هیأت علمی پژوهشکده ICT جهاد دانشگاهی و مسئول طرح اشاره کرد: این برنامه در نظر دارد تا با توسعه دوره‌های آموزشی حرفه‌ای در قالب آموزش الکترونیک با توجه به تأکید قانون برنامه پنج‌ساله پنجم ِمرتبط با آموزش از راه دور در مناطق کمتر توسعه‌ یافته، قابل استفاده توسط دانشجویان و فارغ التحصیلان جویای کارِ کشور، گامی را در جهت کاهش بیکاری بردارد. 

وی اشاره کرد: پیشنهاد این طرح از سوی پژوهشکده ICT در آوریل 2012 به جایکا ارسال و پس از پیگیری‌های متعدد، توسط این آژانس بین‌الملی به تصویب رسیده و به پژوهشکده ابلاغ گردید. 

وی همچنین افزود: با توجه به سرعت روز افزون رشد فناوری‌های آموزشی، بسیاری از مراکز جهت دستیابی هرچه بهتر به مأموریت‌های آموزشی خود، به سوی استفاده از رویکردها و فناوری‌های آموزش‌های الکترونیک برای اهداف آموزشی خود رفته‌اند. استفاده از تجارب کشور ژاپن می‌تواند به ما کمک کند تا به سطوح بالاتری از لحاظ کمّی و کیفی در حوزه آموزش الکترونیک دست یابیم. 

همچنین آموزش الکترونیک می‌تواند کلیدی برای دسترسی به فرصت‌های عادلانه آموزشی برای کشورهایی با گستردگی بالا و دارای مناطق دورافتاده و محرومی همچون ایران، باشد. 

مهندس تقی‌پور خاطر نشان ساخت: یکی از مهمترین تأکیدات این برنامه، پویا بودن محتوای الکترونیکی توسعه داده شده برای آموزش حرفه‌ای است چرا که محتوای دیجیتالی ضبط شده، عموماً یک طرفه بوده و محدودیت‌های بسیاری را دارا می‌باشد. همچنین علاوه بر توسعه محتوای آموزشی، مرکزی نیز جهت ارزیابی و نظارت بر محتوای آموزش الکترونیک توسعه داده خواهد شد.
 
مسئول اجرای طرح جایکا در جهاد دانشگاهی اضافه نمود: در این برنامه، پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات برنامه‌ریزی اجرای طرح را بر عهده داشته و با بهره‌گیری از توان مراکز مختلف جهاد دانشگاهی، مربیان، توسعه‌دهندگان محتوا، اساتید و دانشجویان،  قابلیت‌های آژانس همکاری‌های بین‌المللی ژاپن و توان متخصصین ژاپنی را در این خصوص بکار خواهد گرفت. 

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.