شهروند خبرنگار مازندران؛
لذت رانندگی در جاده برفی سوادکوه + فیلم
اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برگ اسفناج منبع غنی ویتامین آ، ب۳، ث، آهن و پتاسیم است.
وی تشریح کرد: از بین بردن ورم و درد گلو با غِرغِره آب خام یا پخته اسفناج دور از انتظار نخواهد بود.
نقشی ادامه داد: برای معالجه کک و مک می توان بعد از قرار دادن اسفناج در روغن زیتون روی صورت گذاشت.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: آش اسفناج با گشنیز برای سردردهای ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشی مفید است.
وی اظهارداشت: خوردن اسفناج به صورت پخته یا بورانی در رفع تشنگی موثر است.