بستنی ماهی با پروتئین کیلکا برای نخستین بار در کشور تولید شد .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، رئیس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان کشور گفت : برای نخستین بار در کشور بستنی با طعم ماهی با استفاده از پروتئین متراکم شده ماهی کیلکا در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان کشور تولید شد.

علی‌اصغر خانی‌پور با بیان اینکه بستنی ماهی با هدف ارتقای ارزش غذایی بستنی‌های رایج تولید شده است، افزود: در این نوع بستنی پروتئین متراکم شده ماهی جایگزین پروتئین حذف شده ماهی می‌شود که این کنسانتره را می‌توان از تمام ماهی‌ها تهیه کرد.

وی افزود: این نوع بستنی دارای کمتر از نیم درصد چربی، بيشتر از 90 درصد پروتئین و رطوبت زیر 10 درصد است .


انتهای پیام

برچسب ها: بستنی ، طعم ، ماهی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.