دکتر مراد اصیلی، جراح و متخصص چشم در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: لکوژنیک اسید قهوه که یک آنتی اکسیدان قوی است، با کند کردن روند آزاد سازی لگوازی در جریان خون، از انحطاط شبکیه و بروز اختلالات بینایی پیشگیری میکند.
وی افزود: اما برخی مواد حاوی اکسید نیتریک موجب بروز تنش و ایجاد برخی رادیکالهای آزاد مضر میشود که موجب انحطاط شبکیه و بروز تدریجی نابینایی میشود.
این متخصص خاطرنشان کرد: قهوه خام تنها حاوی یک درصد کافئین است اما 9-7 درصد اسید کلوروژنیک دارد که در تقویت دستگاه بینایی نقش شایانی ندارد.
اصیلی تصری کرد: همچنین میان نوشیدن قهوه و کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون، پروستاتم، دیابت و آلزایمر رابطه نزدیک و مستقیم وجود دارد.
انتهای پیام/