استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سالانه معادل 20 میلیارد دلار در مرزهای مختلف کشور قاچاق سوخت می‌شود که این رقم برابری می‌کند با ایجاد دو پالایشگاه نفت که این اهمیت پرداختن به پدیده شوم قاچاق و ضرورت برنامه‌ریزی کنترل و مهار آن را ایجاب می‌کند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان.، علی‌اوسط هاشمی در جلسه کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان افزود: از ظرفیت مرزها باید به نحو مطلوب بهره‌گیری کرد و با ایجاد بسترهای لازم در مناطق مرزی و مدیریت پدیده شوم قاچاق باید به گونه‌ای عمل کرد که درآمد مردم در این مناطق افزایش یابد و پویایی همواره در این نقاط وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: تمامی استعدادهایی که در زمینه سوخت چه در کشورهای مقابل پاکستان، افغانستان و داخل کشور در نوار مرزی وجود دارد باید به کنترل دولت درآید و دولت به ویژه وزارت نفت متعهد به تامین سوخت استان است تا با مدیریت اصولی توزیع شود.

هاشمی با بیان اینکه بسترهای ذخیره در استان باید فراهم شود، خاطر نشان کرد: انبارهای ذخیره سوخت در میرجاوه، چابهار و میلک علاوه بر ظرفیت کنونی باید ارتقا یافته تا وقفه‌ای ایجاد نشود و قاچاقچیان فرصت استفاده سوء پیدا کنند.

وی تاکید کرد: مجموعه اقدامات به گونه‌ای باشد که عامل به کیش قاچاقچیان شده و مکانیزم توزیع با امکانات بالقوه منطقه‌ای که اکنون در خدمت قاچاق است در مسیر اصولی دولت قرار گیرد تا ثروت ملی هدر نرود و شرط بودن بر این موضع نظم بر عرضه است.

نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان تصریح کرد: هدف عمده این است که مرزنشین فعال و اشتغال لازم در نقاط مرزی ایجاد شود و پویایی در این نقاط همواره قابل لمس باشد که در این راه بومی کردن سیاست‌ها با توجه به شرایط خاص منطقه منطبق با نیاز باید تعریف شود./س

 

برچسب ها: سالانه ، مرز ، قاچاق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.