ˈرجب اکبر نتّاجˈ مدیر پروژه سد نم رود در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن این راه دسترسی به طول حدود چهار کیلومتر از نوع راه های روستایی درجه دو بوده که با شانه خاکی دارای عرض شش متر است.
وی گفت: با مطالعات انجام شده، مسیر انتخاب شده بهترین مسیر ممکن است که از نزدیکی روستای ˈوشتانˈ آغاز و تا ورودی روستای دریابک ادامه می یابد.
اکبر نتّاج افزود: احداث دو پل بزرگ بر روی رودخانه ˈفرح رودˈ در طول مسیر و سایر ابنیه ها در این طرح پیش بینی شده است.
وی با اشاره به وجود برخی اراضی مستثنیات و همچنین معارضان در طول مسیر، تصریح کرد: عملیات عمرانی نیاز به تعامل و مشارکت آحاد مردم و مسؤولان دارد که بحمدالله تا امروز مردم منطقه همکاری خوبی داشته اند.
مدیر پروژه سد نم رود خاطرنشان کرد: در صورت همراهی مردم و دستگاه ها، پیش بینی می شود پروژه پیش از فرا رسیدن فصل سرما در آبان ماه به انجام برسد.
همچنین ˈابوالقاسم مهریˈ فرماندار شهرستان فیروزکوه در گفتگو با خبرنگار ما تاکید کرد: کار باید بدون وقفه و از دست رفتن وقت و زمان به پیش برود.
وی خواستار مدیریت کامل پروژه، ساماندهی ساخت و سازها طول مسیر و تملک اراضی مورد نیاز طرح از سوی بخشداری ˈارجمندˈ شد و گفت: باید از امکانات، تجهیزات و منابع انسانی و فیزیکی موجود به بهترین شکل ممکن استفاده شود.
با احداث سد مخزنی نم رود که عملیات اجرایی آن از سال 1384 آغاز شده و هم اینک به مراحل پایانی کار و آبگیری آزمایشی نزدیک می شود، راه کنونی دسترسی روستاهای حاشیه سد از جملهˈورسخوارانˈ، ˈدریابکˈ و ˈتهنهˈ قطع می شود.
بر این اساس، طرح احداث راه جایگزین دسترسی از سال 89 در دستور کار قرار گرفت .
سد نم رود سدی مخزنی و در دست ساخت در شهرستان فیروزکوه است که احداث آن از سال ١٣٨٤ آغاز شده و تا سال ١٣٩٠ در حدود ٦٥ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
این سد در 17 کیلومتری جنوب غربی شهر فیروزکوه و حدود دو کیلومتری پایین دست روستای سُله بن بر روی رودخانه ˈحبله رودˈ و در ارتفاع دو هزار و 20 متری از سطح دریا در دست احداث است.
هدف از ساخت این سد تأمین سالیانه 5/119 میلیون مترمکعب آب به منظور نیازهای کشاورزی دشت گرمسار و ˈچزگینˈ و همچنین برآوردن آب شرب شهرستان های گرمسار و ایوانکی و نیز برطرف سازی نیازهای بخش صنعت شهرستان فیروزکوه به آب و مهار سیلاب در حوزه آبریز رودخانه حبله رود بوده است.
گفتنی است با تکمیل سد نم رود و آغاز آبگیری آن، روستای سله بن برای همیشه از روی نقشه جغرافیایی محو خواهد شد و به زیر آب خواهد رفت.
روستای سله بن از روستاهای بخش ارجمند شهرستان است که در فاصله 21 کیلومتری فیروزکوه و در ارتفاع دو هزار و 25 متری از سطح دریا قرار دارد./س