دکتر خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: در فصل گرما مصرف مواد غذایی که حاوی آب زیادی هستند، با افراد توصیه میشود تا در کنار آب موجود مواد معدنی لازم را برای قدرت تبادل حرارتی بدن داشته باشند.
وی افزود: مصرف سبزی در هر سه وعده غذایی افراد معادل یک واحد که به اندازه یک بشقاب کوچک است، به طور خام توصیه میشود.
وی همچنین با تاکید بر استفاده از میوههای موجود در فصل تابستان گفت: مصرف میوهها به تمدید مواد مورد نیاز بدن کمک میکند که در کنار آن ها از مصرف لبنیات نیز نباید غافل شد.
به گفتهی این متخصص تغذیه و رژیم درمانی، استفاده از لبنیات کم چرب مانند ماست و دوغ سب تنظیم باکتریهای گوارش شده و به تعادل آب و الکترولیتهای بدن کمک میکند.
انتهای پیام/