شهرستان آباده با تولید 16 تن گوشت شتر مرغ در سال یکی از مراکز مهم تولید گوشت شتر مرغ شمال فارس است.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ جمشیدی نخستین تولید کننده گوشت شترمرغ در آباده است که در سال کار خود را با 70 قطعه شتر مرغ آغاز کرد و امروز با تولید سالیانه 16 هزار کیلوگرم گوشت شتر مرغ عمده ترین تولید کننده گوشت شترمرغ در شمال فارس هستند.

گوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است، به طوری که می توان گفت: یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است.

نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است به همین دلیل گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی – عروقی، افراد دچار چربی خون بالا و کسانی که دچار چاقی هستند، غذای بسیار مناسبی است.

علاوه برگوشت شترمرغ ، از استخوان ،روده ، چشم شترمرغ و پوست تخم شترمرغ در صنایع دستی ، تولید نخ جراحی ،چشم پزشکی و تزئینات استفاده می شود.

شهرستان آباده در ۲۸۰کیلومتری شمال شیراز قرار دارد./ش/ن

انتهای پیام/

برچسب ها: تولید ، گوشت ، شترمرغ ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.