به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، فرزین حقپرست در کارگروه میراث فرهنگی شهرستان اهر، منطقه ارسباران و شهرستان اهر را یکی از قطبهای مهم گردشگری استان برشمرد و اظهار کرد: تلاش داریم با تمهیدات ویژه و تشویق و ترغیب سرمایهگذاران بتوانیم زمینه را برای رونق توسعه صنعت گردشگری در این شهرستان بیش از پیش فراهم کنیم.
وی افزود: به علت آسیب جدی در زلزله سال 91 به بقعه شیخ شهابالدین اهری به گنبدخانه اصلی آن خسارت کلی وارد شده و هم اکنون با تشکیل تیم تخصصی متشکل از کارشناسان و متخصصین مرمت آثار تاریخی و اساتید دانشگاه هنر اسلامی مطالعه میدانی و بالینی این مجموعه آغاز شده است.
حقپرست در خصوص ترمیم یکی از دو مناره اصلی نیز گفت: در این خصوص نیز با مشاورهها و کارهای تخصصی تلاش شده از مواد اولیه مرغوب و لعابی اصلی که مشابه مناره دیگر است، استفاده شود.
این مقام مسئول کمبود اعتبارات را یکی از مشکلات این سازمان در جهت توسعه مرمت و تقویت حوزه میراث فرهنگی و گردشگری اعلام کرد و افزود: در صورت مشارکت بازاریان آمادگی داریم بازار رو باز متصل به بازار تاریخی اهر را با بهرهگیری معماری اسلامی و سنتی سقفدار کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجان شرقی از آمادگی این اداره کل برای راهاندازی موزه باستانشناسی منطقه در شهرستان اهر خبر داد و افزود: در صورت فراهم کردن مکان مناسب و تامین هزینههای جنبی این اداره کل آمادگی دارد این موزه را در کمترین زمان راهاندازی کند.
وی، مجموعه آثار تاریخی شیخ شهابالدین شهرستان اهر را یکی از آثار تاریخی منحصربهفرد استان برشمرد و افزود: باید تلاش کنیم تا فرهنگ گردشگری و نحوه استفاده گردشگران از امکانات طبیعی و تاریخی منطقه را فراهم نمائیم.
وی در خصوص صنایع دستی شهرستان اهر نیز گفت: این اداره کل تلاش خواهد کرد با تداوم جشنواره ورنی با گستره منطقهای و کشوری برند ورنی این شهرستان به فرصتی برای اشتغال و سرمایهگذاری و بازاریابی این محصول تبدیل شود.
حقپرست، راهاندازی روستاهای هدف گردشگری را از دیگر برنامههای این سازمان برای معرفی توانمندیهای گردشگری در مناطق روستایی و جذب گردشگران داخلی و خارجی به این مکانها برشمرد و افزود: میراث فرهنگی و گردشگری استان آمادگی دارد در این خصوص با دهیاران و بخشداران همکاری و تفاهم نامه امضاء کند.
انتهای پیام/ش