حمیدرضا رحمانی، جامعه شناس در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: جامعه ما در حال حاضر با معضل سلامتی روبرو است و نسل زاینده فعلی بهره سلامتی پائینی دارد و با ادامه این روند در نسل جدید نیز بهره سلامتی پائینتری خواهد بود.
وی حفظ سلامتی نسل جدید را مهمتر از سایر امور دانست و افزود جوانان فعلی دچار کم تحرکی، چاقی و بیماریهای مختلفی مانند کبد چرب هستند که ادامه این رویه هزینههای زیاد درمان را به کشور تحمیل خواهد کرد.
این استاد دانشگاه ادامه داد نسل جوان فعلی تمایل زیادی به برنامههای پرتحرک ندارد چرا که در مدارس و دانشگاهها دیگر استقبالی از برنامههای اردویی نمیشود و دیگر جوانان حال تحرک را ندارند.
رحمانی تصریح کرد نسل قدیم بچههایی بودند که در کوچهها بزرگ شدهاند اما در حال حاضر کودکان ما در کوچهها بازی نمیکنند چرا که شرایط آن فراهم نیست وتبلیغات کافی نشده است.
این جامعهشناس افزود برای تولید نسل صالح باید مادران سالمی داشته باشیم پس باید برای بحث سلامت دختران کارهای میدانی و پژوهشی زیادی صورت گیرد چرا که بیشترین نقش در تربیت نسل را مادران به عهده دارند.
وی با اشاره به این که برنامههای سلامت روانی و جسمی باید به صورت ضروری هرچه سریعتر اجرا شودف اظهار داشت سلامت جسمی مهمتر است چرا که ریشه سلامت روانی است.
رحمانی تأکید کرد: بایستی رویکرد برنامههای سلامت علوم اسلامی و طب سنتی باشد چرا که در حال حاظر ما در علم پزشکی غربی با دنیای کارتل های اقتصادی مواجه هستیم و در این وضع موجود هدف گروههای اقتصادی سود بیشتر است و هدف آنها ترویج سلامتی در جامعه نیست.
انتهای پیام