کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: عَرَق شاتَره اشتهاآور بوده و به ترشح آنزیم های گوارشی کمک می کند.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برگ، گل و سرشاخه گلدار شاتَره ارزش دارویی دارند.

وی تصریح کرد: عَرَق شاتَره در مقایسه با دَم کرده آن خواص درمانی كمتری دارد، اما به دلیل دسترسی آسانتر از سوی کارشناسان مصرف آن توصیه میشود.

نقشی ادامه داد: مَزمَزه شاتَره به دلیل دارا بودن ویتامین ث فراوان برای استحكام لثهها مفید است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: ترکیب شدن عرق شاتَره با عرق کاسنی مضاعف شدن خواص این گیاه دارویی در پی دارد.

وی اظهار داشت: غِرغِره جوشانده شاتَره برای برطرف كردن آفت، زخمهای دهانی و التهاب زبان مفید خواهد بود.

نقشی تاکید کرد: کارشناسان مصرف جوشانده گیاه دارویی شاتَره را به شکل مصرف خارجی برای درمان تبخال و دیگر بیماری های پوستی موثر می دانند.
 
 
انتهای پیام/س
برچسب ها: افزایش ، اشتها ، شاتره
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.