به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ آب میوههای سبز (اسفناج و کرفس) خاصیت چربیسوزی شدیدی دارند که اضافه کردن تعدادی خیار یا میوههای فصل به آنها موجب خوشمزه تر شدن آنها و تغییر ذائقه شما میشود.
بررسیها نشان میدهند، برای شیرین کردن آب میوههای ترش یا معمولی به جای شکر میتوانید با مقداری آب هندوانه، خربزه و یا طالبی علاوه بر خوش طعم کردن آنها از فوایدشان نیز بهره بگیرید.
نتایج مطالعات نشان میدهند، آب اسفناج و آب کرفس یکی از بهترین و سالمترین آب میوههای دنیا به حساب میآیند که مصرف این نوشیدنیها بعد از ورزش، حمام و یا استراحتهای طولانی مدت موجب افزایش شادی و نشاط در شما میشود و همچنین به علت در دسترس بودن این آبمیوهها در تمام فصول سال میتوانید چربیسوزی را با این آبمیوهها جز برنامهها و اهدافتان قرار دهید.
انتهایپیام/