به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ، گوجه سبز به دهان طعم خوبی می بخشد و در کاهش فشار خون مؤثر است.
گوجه سبز
دارای خاصيت مسهلی بوده و در جلوگيری از ابتلا به بيماری های مختلف و سرطان مؤثر
است.
مصرف گوجه سبز به افراد مبتلا به نقرس توصيه شده و خاصيت ضد
قارچی و باکتريايی دارد و مصرف آن موجب تعادل
اسيد و باز در جريان خون می شود.
با مصرف گوجه سبز می توان به درمان رماتيسم کمک کرد و در رفع تصلب شرايين تأثير زيادی دارد.
اين ميوه در رفع کم خونی تأثير گذار است و مصرف گوجه سبز خشک به آرامش اعصاب کمک می کند.
هم چنين جوشانده برگ درخت گوجه سبز در رفع انگل های معده مؤثر است و از خوردن گوجه سبز نشسته، مخصوصا از دست فروش ها خوددار کنيد.
هسته گوجه سبز نفاخ است و برای معده مضر می باشد.
در مصرف گوجه سبز زياده روی نکنيد؛ چون ممکن است دچار دل درد و اسهال شوید
از گوجه سبز می توان در تهيه انواع خورش، آش، آبگوشت، کمپوت و ترشی استفاده کرد.
هر 100 گرم گوجه سبزدارای 30 کيلوکالری انرژی است./ش/ن