به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج ،قدیمی گفت: کردستان به دلیل محرومیت های به جا مانده از دوران ستمشاهی که پس از انقلاب اسلامی نیز به دلیل شرایط خاص منطقه و شیطنت های دشمنان و عوال دست نشانده آنها و همچنین سختی های دوران هشت سال دفاع مقدس فرصت جبران این کاستی ها فراهم نشد، نتوانست همانند سایر نقاط کشور در چرخه توسعه یافتگی قرار گیرد.
وی افزود: دولت هایی که پس از انقلاب در کشور بر سر کارآمده اند هر یک به نحوی برای عمران و آبادانی منطقه کردستان تلاش کردند اما با وجود همه این تلاش ها استان هم اکنون جزء استان های کمتر برخوردار کشور است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به نبود راه آهن و جاده های مواصلاتی مناسب در کردستان به ضعیف بودن زیرساخت های توسعه استان اشاره و اضافه کرد: یکی از نگرانی هایی که در ماه های گذشته ذهن مسئولان استان را درگیر خود کرده بود لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ماهان به فرودگاه سنندج است.
قدیمی حاطرنشان کرد: متاسفانه در روزهای اخیر نیز شاهد کاهش پروازهای هواپیمایی آسمان از 7 پرواز هفتگی به 4 پرواز هستیم که تداوم کاهش این پروازها بر عملکرد فرا استانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاثیرگذار خواهد بود.
وی با بیان اینکه تعدادی از پزشکان عضو هیئت علمی دانشگاه، مدیران و کارشناسان وزارت بهداشت و دانشگاه به دلیل لغو پروازهای فرودگاه سنندج جهت تردد به کردستان و همچنین تهران برای پیگیری امور مرتبط با حوزه بهداشت و سلامت استان با مشکلاتی روبرو شده اند گفت: تاثیر نامطلوب لغو پروازهای سنندج بر فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی کردستان را برای طرح در هیئت دولت به وزیر بهداشت منعکس کرده ایم.
انتهای پیام/ش/ن