به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان؛ در اين بلوک که با حضور استانهاي کرمانشاه، ايلام، قزوين، لرستان و همدان برگزار شد، مدير دفتر بهبود روشهاي بهرهبرداري آب شركت مهندسي آبفاي کشور اظهار کرد: يکي از موضوعات مهم ما در اين نشست انتقال تجربيات است.
محمد مبيني تصريح کرد: با توجه به اينکه بيشتر عملياتهايي که صورت ميگيرد به شکل منطقهاي است، سعي شده از تکرار عمليات در اين مناطق جلوگيري و بر اين اساس بلوکبندي شود.
وي خاطرنشان کرد: بر اين اساس هفت بلوک شهري و 6 بلوک روستايي در زمينه بهرهبرداري آب در نظر گرفته شده تا در کنار هم به صورت بلوکي مشکلات خود را برطرف کنند.
مدير دفتر بهبود روشهاي بهرهبرداري آب کشور در خصوص وضعيت آب بلوک اين پنج استان گفت: با توجه به اينکه آب و هواي هر بلوک تقريباً مانند هم بوده و در زمينه خشکسالي نيز اکثر شهرهاي ما مانند هم هستند، با مديريت بهتر ميتوانند آبرساني داشته باشند.
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان نیز گفت: تعداد مشترکان فاضلاب استان همدان 189 هزار و 499 فقره است که هشت ايستگاه پمپاژ فاضلاب نيز در نظر گرفته شده است.
سيد هادي حسينيبيدار با بيان اينکه يکهزار و 282 کيلومتر طول شبکه جمعآوري فاضلاب همدان است، افزود: طول خطوط انتقال فاضلاب استان همدان 52 کيلومتر است.
وی ادامه داد: ظرفيت تصفيهخانه فاضلاب در دست بهرهبرداري استان همدان، 175 هزار و 550 متر مکعب در شبانهروز است.
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب همدان با بيان اينکه سرانه توليد آب تا پايان سال 92، 247 ليتر در شبانهروز است، اظهار کرد: سرانه مصرف در هر شبانهروز براي هر نفر تا پايان سال گذشته، 183 ليتر بود./س