سالانه در شهرستان داورزن دو هزارو500 تن فلفل قرمز تولید می شود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داورزن در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد گفت : با این میزان تولید این شهرستان مقام نخست تولید و سطح زیر کشت فلفل قرمز را در کشور دارد

حسین تاج آبادی افزود : در سال زراعی جاری 600 هکتار از زمین های این شهرستان زیر کشت فلفل قرار گرفته است که این سطح زیر کشت در مقایسه با سال گذشته 10 تا 15 درصد کاهش داشته است

وی علت کاهش سطح زیر کشت فلفل را در داورزن قیمت پایین آن اعلام کرد و افزود : به همین سبب کشاورزان داورزنی امسال برای کشت فلفل رغبتی از خود نشان ندادند.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن متوسط برداشت از هر هکتاراز زمین های این شهرستان 5 تنفلفل اعلام کرد و گفت:عمده ی محصول فلفل داورزن به کشور های حاشیه خلیج فارس، هند و پاکستان صادر می شود.

وی گفت: 40 کارگاه فلفل کوبی در روستای بیزه این شهرستان فعال است و نیز بخش دیگری از محصول فلفل از استان های تهران ، بندر عباس و شهرهای شمالی نیز برای آسیاب به این شهرستان فرستاده می شود.

انتهای پیام//س

 

برچسب ها: فلفل ، داورزن ، قرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.