معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران از برنامه ریزی برای برپایی ۲۵ نمایشگاه عرضه مواد غذایی در سطح استان در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، نعمت الله ترکی معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران با اشاره به در پیش بودن ایام ماه مبارک رمضان اظهار داشت: از دی ماه سال گذشته برنامه ریزی‌های لازم برای کنترل، تنظیم و ساماندهی بازار انجام شده است.

وی گفت: اتفاق خوب هفت ماه اخیر، افزایش نیافتن قیمت کالاها به رغم اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها بوده است و در برخی موارد حتی کاهش قیمت داشته‌ایم.

ترکی از برنامه ریزی برای برپایی 25 نمایشگاه در سطح استان (پنج نمایشگاه در تهران) برای ایام ماه ضیافت الله خبر داد و افزود: کالاها و اقلام ضروری و پرمصرف در این نمایشگاه‌ها عرضه می‌شود.

وی تصریح کرد: به این منظور تاکنون 30 هزار تن گوشت مرغ و بیش از 10 هزار تن گوشت قرمز و برنج و روغن به اندازه کافی ذخیره سازی شده است.

**مشکلی در تامین غله مورد نیاز استان وجود ندارد

معاون برنامه ریزی استانداری تهران همچنین وضعیت آرد و غله استان را بسیار خوب توصیف کرد و گفت: مصرف سالانه گندم استان 1.2 میلیون تن است که با توجه به تولید حدود 350 هزار تنی استان، باقی مانده آن از سایر استان‌ها یا از طریق واردات تامین می شود.

وی خاطرنشان کرد: در مقایسه با سال گذشته در این فصل 10 درصد افزایش توزیع آرد با نرخ کیلویی 465 تومان داشته‌ایم.

انتهای پیام/

برچسب ها: برنامه ، برگزاری ، عرضه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.