یک کارشناس سیاست خارجی با بیان اینکه غرب و ایران در روند مذاکرات منافع خود را دنبال می‌کنند، گفت: تلاش طرفین به منظور نزدیک و همگام‌سازی نظرات یکدیگر و دستیابی به راهکارهای مشترک در این زمینه است.

"حسن بهشتی‌پور" در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به سفر وزیر خارجه کشورمان برای شرکت در اجلاس وزرای امورخارجه جنبش غیر متعهدها در الجزایر اظهار داشت: جنبش عدم تعهد طی ده سال گذشته همیشه از موضع جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات به طور قاطع حمایت و در تمام موارد بیانیه‌هایی را مبتنی بر حمایت از مواضع جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته‌ای در برابر غرب صادر کرده است.

وی درباره حضور و نقش وزیر امور خارجه کشورمان در اجلاس جنبش عدم تعهد گفت: این اجلاس پیگیری مواردی است که در اجلاس تهران توافق شده و حضور "محمدجواد ظریف" فرصت خوبی برای دیدار و گفتگو با وزرای خارجه کشورهای عضو جنبش عدم تعهد است  تا درباره موضوعات مختلف منطقه‌ای همجون بحران کنونی سوریه، پرونده هسته‌ای ایران و موضوعات دیگر در سطح بین‌الملل است.

این کارشناس سیاست‌خارجی درباره دیدار پیش‌بینی نشده "محمد جواد ظریف" با "کاترین اشتون" در  ترکیه اظهار داشت: این دیدار به طور قطع در راستای رفع مشکلات موجود در روند گفتگو‌ها و یا ارائه پیشنهاد جدید از سوی طرفین صورت گرفت تا در دور بعدی مذاکرات در خرداد ماه، تلاشی برای رسیدن به نتایج مطلوب انجام شده باشد.

بهشتی‌پور با بیان اینکه غرب و ایران در روند مذاکرات منافع خود را دنبال می‌کنند، گفت: تلاش طرفین به منظور نزدیک و همگام‌سازی نظرات یکدیگر و دستیابی به راهکارهای مشترک در این زمینه است.

وی با بیان اینکه ایران به دنبال غنی‌سازی اورانیوم، بدون وجود تحریم‌های بین‌المللی است، گفت: غربی به دنبال اطمینان کامل از عدم دستیابی ایران به بمب هسته‌ای است و با این وجود مذاکرات برای رسیدن به یک نقشه راه مشترک در حال پیگری است که البته اگر کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی در مورد یکسری مسائل جدید همچون مسئله موشکی ایران و موضوعاتی که ربطی به اصل ماجرا ندارد ادامه نداشته باشد.

یک کارشناس سیاست‌خارجی با اشاره به نقش جامع همکاری‌های ایران و 6 کشور مذاکره‌‌کننده برای رسیدن به اینکه ایران غنی‌سازی اورانیوم، تاسیسات و فعالیت هسته‌ای تحت نظارت و کنترل آژانس بین‌المللی هسته‌ای‌، داشته باشد، اظهار داشت: این نظارت و کنترل فقط برای ایران اعمال نمی‌شود بلکه شامل تمام کشورهای عضو ان پی تی می شود و منتها برای ایران شدت بیشتری دارد و قاعدتا بعد از 5 سال و رسیدن به نتیجه مطلوب، همه مسائل در اینباره حالت عادی پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه تردیدی برای موفقیت مذاکرات هسته‌ای ایران وجود ندارد، خاطرنشان کرد: ملت ایران در عرصه‌های بسیار بزرگ‌تری در طول تاریخ انقلاب موفق بوده‌اند و در چند ماه گذشته با توافق ژنو توانسته‌ایم با موفقیت خود، از تشدید تحریم‌ها علیه کشور جلویگری کنیم.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار