در این گزارش با ماجرای تاجگذاری پیامبر اکرم (ص) حضور 142 هزارفرشته، نخستین ناله شیطان و دانستنی‌های 27 رجب آشنا می‌شویم.

به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران، روز 27 رجب سال 40 عام‌الفیل مطابق با سال 610 میلادی پیامبر اکرم (ص) در سن 40 سالگی در غار حرا به پیامبری مبعوث شد.

*تاجگذاری پیامبر اکرم( ص)  با حضور 142 هزار فرشته  

پیامبر اکرم (ص) طبق عادت همیشگی خود به همراه امام علی (ع) در روز 27 رجب سال 40 عام‌الفیل برای راز و نیاز با پروردگار به غار حرا رفتند در هنگام راز ونیاز پیامبر اکرم (ص) و امام علی (ع) حضرت جبرئیل با 70 هزار فرشته و حضرت میکائیل با 70 هزار فرشته در حالی که کرسی عزت و کرامت پیامبر اکرم (ص)‌را که از یاقوت سرخ و پایه‌ای از زبر جد و پایه‌ای از مروارید بود را حمل می‌کردند.

بر غار حرا فرود آمدند و تاج نبوت و رسالت را بر سر مبارک پیامبر گذاشتند پس از مراسم تاجگذاری پیامبر (ص) حضرت جبرئیل به پیامبر فرمود: بخوان : پیامبر فرمود: چه چیز را بخوانم اقرا باسم ربک الذی خلق "پیامبر (ص) نیز آیه فوق نخست سوره علق را زمزمه کرد.

در این هنگام جبرئیل (ع) مژده پیامبری ایشان را به حضرت محمد (ص) رساند در هنگام نخستین وحی الهی بر پیامبر (ص) نخستین صدای ناله شیطان در عالم غیب بلند شد.

امام علی (ع) در این باره می‌فرماید: در هنگام نزول نخستین وحی الهی به پیامبر اکرم (ص) صدای ناله شیطان را شنیدم، عرضه داشتم: یا رسول‌الله این ناله چیست ایشان فرمود: این ناله شیطان است که از اطاعت شدن مایوس و ناامید شده و چنین به ناله درآمده است.

سپس پیامبر اکرم (ص) فرمود: تو می‌شنوی آنچه را من می‌شنوم و می‌بینی آنچه را من می‌بینم الا اینکه او مقام نبوت نداری و فقط وزیر و کمک کار من هستی و از راه خیر جدا نمی‌شوی.
 
*پیامبر اکرم (ص) پس از مبعوث شدن

پس از مراسم تاجگذاری و قراردادن کرسی عزت و کرامت پیامبر اکرم در غار حرا فرشتگان به سوی آسمان صعود کردند پیامبر اکرم (ص)  از کوه حرا پایین آمد و انوار جلال او را فرا گرفته بود به طوری که کسی توان نظر کردن به چهره مبارک ایشان را نداشت.

هنگام عبور پیامبر (ص) درختان گیاهان و سنگها برایشان سجده می‌کردند و با زبان آن حضرت را می‌ستودند و می‌گفتند: السلام علیک یا نبی‌الله السلام علیک یا رسول‌الله ...

در هنگام ورود پیامبر اکرم (ص) به خانه حضرت خدیجه (س) از نور چهره مبارک آن حضرت منور شد و پرسید: ای محمد (ص) این چه نوری است که در تو مشاهده می‌کنم؟ ایشان فرمود: این نور پیامبری است بگو لا اله الا الله محمد رسول‌الله حضرت خدیجه (س) گفت: سالهاست که پیامبری تو را می‌دانم و هم اکنون نیز شهادت می‌دهم که خدایی جز خداوند یکتا نیست و تو رسول و پیامبر خدایی به این نخستین بانو و مردی که به پیامبر ایمان آورد حضرت خدیجه (س) و حضرت امام علی (ع) است از آن پس پیامبر اکرم در کنار خانه خدا نماز می‌خواند و حضرت خدیجه و امام علی (ع) برایشان اقتدا می‌کردند پیامبر اکرم (ص) حضرت خدیجه (س) و امام علی (ع) با جان مال و هستی خویش اسلام را پرورانده و فراگیر نمودند.

محمد، احمد، رسول‌الله ، نبی‌الله، مصطفی، ابوالقاسم، ابوابراهیم، محمود، امین، امیف خاتم، رحمةاللعالمین و رسول و... از القاب و کنیه‌های پیامبر اکرم (ص) است.

گفتنی است حضرت محمد عبدالله بن عبدالمطلب (ص) آخرین پیامبر در روز بیست و هفتم سال 40 عام‌الفیل مطابق با سال 610 میلادی در سن 40 سالگی در غار حرا به مقام پیامبری مبعوث شد و به مدت 23 سال بر مسلمانان رسالت نمودند. /گزارش از زهره کلهر

انتهای پیام/

برچسب ها: تاجگذاری ، پیامبر ، فرشته ، رجب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار