رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر به تفاهمنامه قریب الوقوع هلال احمر با معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت علوم اشاره کرد و اظهار کرد: بزودی و طی این تفاهنامه فعالیت کانون های دانشجویی هلال در دانشگاهها به شکل قوی‌تری پیگیری خواهد شد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،، وحید قبادی دانا در جلسه شورای اداری روسای شعب استان کرمان فعالیت در این حوزه را امری مقدس توصیف کرد و گفت: کار در هلال احمر یک بار سنگین درجهت کمک به مردم است.

وی نیروهای هلال احمر را همچون سلول‌های بنیادی توصیف کرد و گفت: این جوانان آموزش دیده هلال‌احمر باید سفیران امین این مجموعه برای آموزش دیگر افراد جامعه باشند.

رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر بودجه هلال احمر را متعلق به آسیب دیدگان و محرومان اعلام کرد و افزود: باید تلاش کنیم تا اهداف و برنامه های این نهاد مردمی به درستی و شایستگی برای جوانان و مردم معرفی و زمینه برای حضور آنها در فعالیت های هلال احمر فراهم گردد.

قبادی دانا، جمعیت هلال احمر استان کرمان را مجموعه‌ای قوی، منظم و با ثبات توصیف کرد و افزود: با وجود فاصله زیاد بین شهرهای استان و جاده های صعب العبور و سختی کار در این مجموعه، مدیریت شایسته مدیر عامل هلال احمر استان و همچنین تلاش جوانان، امدادگران و داوطلبان این استان را قابل تقدیر دانست.

وی همچین به عضویت 250 هزار کودک در مهدهای کودک همیار هلال احمر کشور اشاره کرد و گفت: ظرفیت بالقوه 500 هزار دانش آموز پیش دبستانی برای عضویت در کانون های هلال احمر وجود دارد.

رییس سازمان جوانان هلال احمر، با اشاره به اینکه کانونهای دانش آموزی اساس شکل‌گیری سازمان جوانان هلال احمر بوده است ادامه داد: در حال حاضر چهار تشکل دانش آموزی بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مدارس در حال فعالیت هستند که جمعیت هلال احمر یکی از این تشکل ها بشمار می آید.

وی همچنین با اشاره به فعالیت کانون های دانشجویی هلال احمر تصریح کرد: جوانان موتور محرک فعالیت های هلال احمر هستند و باید از ظرفیت های این کانون ها استفاده و از استعدادهای نهفته آنها حداکثر استفاده را کرد.

قبادی دانا به تفاهمنامه قریب الوقوع هلال احمر با معاونت فرهنگ و دانشجویی وزارت علوم اشاره کرد و اظهار کرد: بزودی و طی این تفاهنامه فعالیت کانون های دانشجویی هلال در دانشگاهها به شکل قوی تری پیگیری خواهد شد.

وی بر فعال شدن هر چه بیشتر کانون های طلاب و روستایی و عشایری هلال تاکید کرد و ادامه داد: کانون های روستایی در خط مقدم ارزیابی و کمک در زمان وقوع حوادث در روستاها هستند که باید سازماندهی درستی در این زمینه انجام شود.

این مسئول جمعیت هلال احمر با تاکید بر آموزش مناسب به این کانون های تصریح کرد: با فعال کردن کانون های دانشجویی و ارتباط موثر با کانون های طلاب و روستایی و عشایری بسیاری از مشکلات این حوزه حل می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت کاوران های نیکوکاری و اردوهای جهادی در کشور اشاره کرد و افزود: کاوران های نیکوکاری و اردوهای جهادی باید با رویکرد اجتماع محور فعالیت کنند.

قبادی دانا تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا آموزش های هلال احمر به شکل مهارت افزایی و با آموزش های مستقیم و غیرمستقیم در کل کشور ارائه شود تا در زمان حادثه بتوانیم از این جوانان و داوطلبان در زمان وقوع حادثه و مشکل به صورت بهینه استفاده کنیم.

انتهای پیام/م

منبع: ایسنا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.