مدیرکل منابع طبیعی استان کرمانشاه در همایش ملی «پایداری میراث فرهنگی، گردشگری مسئولانه، اکوتوریسم و حفظ میراث طبیعی» که با حضور 22 سازمان مردم نهاد از 15 استان کشور در هتل پارسیان کرمانشاه برگزار شد،گفت: رودها، کوه ها، جنگل ها، گونه های گیاهی و جانوری، غارها و سراب ها و ... از جمله فاکتورهایی هستند که همواره مورد توجه گردشگران قرار می گیرند.



به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

حسین سلیمانی افزود: استان کرمانشاه دارای 530 هزار هکتار جنگل است که عمدتا جنگل های بلوط می باشند که این مهم می تواند جاذبه ویژه ای برای گردشگران داخلی و خارجی تلقی شود.

مدیرکل منابع طبیعی استان کرمانشاه گفت: در طبیعت بکر استان کرمانشاه 140 گونه گیاهی دارویی و خوراکی وجود دارد که تنوع بالای این گونه های گیاهی باعث جذابیت بسیار بالایی برای گردشگران شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه فرهنگ متکی به اقتصاد و معیشت است، گفت: کسی که از نظر اقتصادی و معیشت دارای مشکلات بسیاری است هرگز کشش مسائل فرهنگی را ندارد و لذا انجام کار فرهنگی در مناطق طبیعی باید با در نظر گرفتن حل معضلات معیشتی و اقتصادی مردم محلی همان منطقه صورت گیرد.

 مدیرکل منابع طبیعی استان کرمانشاه افزود: باید از قبل توسعه اکوتوریسم و گردشگری طبیعی چیزی عاید مردم محلی نیز شود، در غیر اینصورت انتظار برخوردهای فرهنگی از آنها با گردشگران، انتظاری منطقی نیست.

سلیمانی تاکید کرد: باید تشکل های مردم نهاد کارها را به گونه ای انجام دهند که شاهد حفظ محیط طبیعی اطراف خود همزمان با توسعه گردشگری باشیم./س

برچسب ها: گیاهان ، گیاهی ، دارویی ، خوراکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.