این بازو طول آن در حدود یک متر و نیم است، سه مفصل و چهار انگشت دارد. کف دست آن باز و بی حرکت است ولی می تواند در کمتر از یک پانصدم ثانیه اشیا با اشکال مختلف را بگیرد.

به گزارش خبرنگار فناوری‌های نوین باشگاه خبرنگاران؛ یک بازوی روباتی که در آلمان ساخته شده، بعد از "آموزش" در مدرسه پلی تکنیک در شهر لوزان سوئیس در مراحل آزمایشی است. 
 
به گفته‌ی سازندگان این بازو طول آن در حدود یک متر و نیم است، سه مفصل و چهار انگشت دارد. کف دست آن باز و بی حرکت است ولی می‌تواند در کمتر از یک پانصدم ثانیه اشیا با اشکال مختلف را بگیرد. با بهره بردن از دوربین‌های متعدد نصب شده در قسمتهای مختلف؛ این روبات حرکت، جهت و شتاب اشیا را دنبال می‌کند. 

  

یک محقق مدرسه پلی تکنیک درباره نحوه آموزش روبات می‌گوید: به روبات آموزش می‌دهیم چطور اشیا را از جهت‌های مختلف و حتی همزمان با هم بگیرد. به آن هماهنگی بین انگشتان و بازو را آموزش می‌دهیم تا با موفقیت، داده‌ها را جمع آوری کند و اشیا را بگیرد، به او آموزش می‌دهیم با پیش بینی حداکثر حرکت اشیا، دامنه توانایی برای گرفتن اشیاء را به حداکثر برساند و انگشتان را دور آن ببندد. 
 
دانشمندان می‌گویند این روبات ابزار مفیدی در برنامه‌های فضایی است. در صورت نصب شدن روی ماهواره‌ها، بخوبی می‌تواند اجسام معلق در فضا را شکار کند. این بازوی روباتی با واکنش چند صدم ثانیه ای نسبت به حرکت و جهت شیء، عملکرد دقیق و سریعی دارد.


انتهای پیام/
برچسب ها: بازو ، روبات ، فناوری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار