
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ مدیرکل امور عشایر فارس گفت: عشایر فارس سالانه 16 هزارتن گوشت قرمز ، 43 هزار تن شیر و 57 هزار متر مربع صنایع دستی از جمله قالی ، گلیم ، گبه و جاجیم را تولید می کنند.
نکوئیان افزود : گسترش بیمه دام و محصول کشاورزی، ایجاد توسعه دامداری نیمه صنعتی، تغییر الگوی کشت با اجرای طرحهای گلخانهای و تامین و تقویت مجتمعهای شبانهروزی راهنمایی، متوسطه و پیشدانشگاهی عشایری نیز توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جامعه عشایری و ساماندهی به زندگی عشایر از جمله اقدامات برای جامعه عشایری فارس است .
انتهای پیام/س