شکلات سیاه از دیابت نوع دوم جلوگیری می‌کند.

علی‌اکبر هاشم‌زاده متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف شکلات موجب خرابی دندان در انسان می‌شود به طوریکه در کنار برخی مضرات شکلات تلخ و سیاه فواید بسیاری نیز دارد. 

وی افزود: شکلات سیاه، نقش سودمندی در حمایت از بیمار‌ی‌های قلبی – عروقی دارد. 
در واقع این شیرینی کلسترول بد خون را پایین می‌آورد، از دیوار رگ‌های خونی بدن محافظت می‌کند و مانع بالا رفتن فشار خون می‌شود. ضمن اینکه شکلات سیاه از دیابت نوع دوم نیز جلوگیری می‌کند.


انتهای پیام/
برچسب ها: شکلات ، دیابت ، کلسترول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
میثم قدبیگ لو
۰۹:۵۷ ۰۵ خرداد ۱۳۹۳
شکلات تلخ باشد و شیرینی آن کم و زیاده روی در مصرف آن انجام ندهیم
آخرین اخبار