این تصویر گرافیکی جدید ،که به روز شدۀ تصویر چهار سال پیش میباشد، همۀ ماموریت های انسان در سیاره‌هایی که تاکنون در نیم قرن گذشته مورد بازدید ِ کاوشگرهای زمینی قرار گرفته اند، را نمایش می دهد.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، منظومه شمسی جدی‌ترین حوزه کاوش برای فضاپیماهای زمینی است.
 
ما انسانها در زمینۀ کاوش منظومه شمسی موجودات پرکار و کنجکاوی هستیم. این تصویر گرافیکی جدید ،که به روز شدۀ تصویر چهار سال پیش میباشد، همۀ ماموریت های انسان در سیاره هایی که تاکنون در نیم قرن گذشته مورد بازدید ِ کاوشگرهای زمینی قرار گرفته اند، را نمایش می دهد.


سفر کیهانی، کاری از سن مک ناگتون، ساموئل ولاسکو.

خورشید و سیارات درونی منظومه شمسی سیاراتی شامل،عطارد، ناهید و مریخ به همراه کمربند سیارکی و همچنین سیارات گازی همانند، مشتری، زحل، اورانوس و نپتون مورد بازدید و جستجوی کاوشگرهای زمینی قرار گرفتند. در این تصویر به روز شده، ماموریت های پیروزمندانه و همچنین ماموریت های شکست خورده را با رنگهای مجزا، یک جا می بینید، در این تصویر، بازدیدهای گوناگونی که از دنباله دارها و سیارک ها انجام شده، نشان داده نشده است. در بخش پایینی این تصویر، فاصلۀ تعدادی از فضاپیماها با یکدیگر سنجیده شده است. همچنین تعدادِ ماموریت های ماه ، مریخ و نیز جایگاه کنونی فضاپیماها در بخش بیرونی سامانه ی خورشیدی نیز نمایش داده شده است. البته هم اکنون فضاپیمای ویجر۱ در فراسوی منظومه شمسی قرار دارد و فضاپیمای ویجر ۲ ، پایونیر ۱۰ و ۱۱ هم در حال خروج از منظومه شمسی هستند.
 
کاوش فضاپیما ها بدنبال حیات فرا زمینی و چگونگی عملکرد سیارات و اقمار به دانشمندان در شناخت بهتر اجرام کیهانی کمک می کند. با اینکه بیش از ۴۰ سال از اولین قدم انسان بر روی ماه می‌گذرد، اما هنوز نتوانسته‌ایم پای بر روی مریخ بگذاریم، به نظر می‌رسد وقوع این رویداد دست کم تا ۱۰ سال دیگر روی خواهد داد. بیشتر اجرام منظومه شمسی در منطقه خارج از کمربند حیات قرار گرفته‌اند.
 
کمربند حیات منطقه‌ای از منظومه شمسی است که بدلیل فاصله مناسب با خورشید دمای متعادلی داشته و آب در آنجا می‌تواند به شکل مایع باقی بماند. از اینرو حیات در این مناطق می‌تواند تشکیل و تداوم یابد. زمین و مریخ در کمربند حیات قرار دارند، از این رو تعداد ماموریت های فضایی در مریخ بیشتر از سایر سیارات انجام شده است.


انتهای پیام/
برچسب ها: منظومه شمسی ، رصد ، سیاره
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار