وی افزود: دو کتاب نتیجه کاوشهای باستانشناسی مجیدیزاده از تپه ازبکی چاپ شد و با توجه به آنکه حفاریهای صورت گرفته علمی بوده در حال حاضر نیازی به حفاریهای مجدد نداریم.
عبیدی تصریح کرد: سال گذشته اعتباری به حفاظت و مرمت تپه ازبکی اختصاص داده شد، امسال هم 50 میلیون اعتبار از ردیف اعتبارات ملی درنظر گرفته خواهد شد.
رییس میراث فرهنگی استان البرز اظهار داشت: حفاظت و مرمت تپه ازبکی دو سال پیش حدود 35 میلیون تومان هزینه در بر داشت.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه اطراف تپه ازبکی ملک خصوصی قرار دارد و مالک در اطراف آن باغ احداث کرده از لحاظ حقوقی سازمان میراث فرهنگی پیگیری و شکایت کرده است، به این دلیل که نباید در عرصه تپه ازبکی ساخت و ساز و درخت کاشته شود.
عبیدی تصریح کرد: تپه ازبکی امسال تعیین حریم خواهد شد و تمامی اشیا کشف شده از حفاریهای باستان شناسی به موزه ملی انتقال داده شده است.
وی ادامه داد: یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی به طور مرتب از این محوطه تاریخی بازدید میکند و در پی سه سال گذشته هیچگونه حفاریهای غیرمجاز صورت نگرفته است.
گفتنی است: تپه ازبکی یکی از نخستین سکونتگاههای اولیه بشر در فلات مرکزی ایران با قدمت 7 هزار سال بوده و شامل 7 تپه ازبکی مرکزی، دوشان تپه، گموش تپه، مارال تپه، جیران تپه و یان تپه است.