معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران:
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران:
دکتر مهران ولایی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران پیرو سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در زمینهٔ بند ۶ آن مبنی بر ارتقاء امید به زندگی، تامین سلامت و تغذیه سالم جمعیت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: در همین راستا دانشگاه علوم پزشکی ایران برپایی کنگرههای سراسری شیر و محصولات لبنی، کارگاهها و همایشهای بین المللی آموزش در سطوح گسترده به منظور ترویج تغذیه سالم و شاخصهای امنیت غذایی را در راس برنامههای تقویم ۹۳ خود قرار میدهد و این در حالی است که امروزه بحث شاخصهای ارتقاء سلامت غذایی یکی از دغدغههای مهم در نظام سلامت کشور است.
وی با اشاره به اینکه تامین امنیت غذایی، نقش مهمی در ارتقاء سلامت باروری و فرزند آوری دارد، تاکید کرد: متاسفانه کاهش مصرف میوهها و سبزیجات تازه و افزایش مصرف غذاهای ناسالم حاضری و کنسروی و به ویژه فست فود در کشور نسبت به سایر کشورهای جهان نسبتا بیشتر شده و به همین منظور با ترویج سیاست تغذیه سالم و ارائه مجوز به شرکتهای تولید کنندهٔ غذا و محصولات سالم و بهداشتی که ارتقاء کیفیت محصول و رعایت اصول اصلی سلامت، در راس کارشان به همراه تشویق آنها، یکی از این سیاستها است، که تقریبا تا میزان چشمگیری اثر بخش بوده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین اذعان داشت: نوع تغذیه در دوران بارداری برای تکامل جنین بسیار حائز اهمیت است و در این زمینه نیز باید با همکاری سایر دستگاهها و وزارتخانهها، زمینه تهیه و تدارک محصولات غذایی سالم و درجه یک برای خانوادههایی که توان خرید آنها را ندارند نیز به طور جدی پیگیری و رسیدگی شود، تا همین امر منجر به تشویق خانوادهها برای فرزند آوری و گسترش خانواده شود.
انتهای پیام/