
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ،ایرانی فام افزود: این میزان نتیجه کشت محصول جو در 60 هزار هکتار از اراضی دیم و آبی استان محسوب می شود.
وی تشریح کرد: 42 هزار و 220 هکتار از اراضی دیم و 19 هزار و 700 هکتار در اراضی آبی استان به کشت محصول جو اختصاص یافته بود.
وی ضمن معرفی شهرستان های توانمند تولیدکننده کشت جو در آذربایجان شرقی به صورت دیم ادامه داد: در شهرستان های جنوبی استان یعنی هشترود، چاراُیماق و میانه و شهرستان های خدآفرین، اهر و کلیبر، جو در اراضی دیم کشت شده بود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: در شهرستان های مرند، مراغه، بُناب و سراب نیز شاهد کشت جو در اراضی آبی بودیم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به رقم جوی مورد استفاده زارعان استان اظهار کرد: رقم "آبیدر" جو توسط زارعان برای کشت انتخاب شده بود.