به گزارش
خبرنگار دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛
هر روز شاهد توليد حجم گستردهای از اخبار و گزارشات فناوری اطلاعات در
خبرگزاریها و پايگاههای خبری هستيم كه رصد تمام اين اخبار برای مخاطبان
در گرو صرف وقت بالایی است و البته از حوصله آنها نيز خارج؛ برای تسهيل در
مرور اين اخبار، تلاش داريم گزيدهای از اخبار فناوری اطلاعات را هر شب در
قالب یک بسته خبری در اختيار مخاطبان قرار دهيم.
بررسی ایمنی تشعشع آنتنهای موبایل و وایمکسخبرگزاری مهر/ اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد این همایش را با هدف افزایش آگاهی عمومی در زمینه نظارت و کنترل بر آنتنهای BTS از سوی دستگاههای مسئول، برگزار می کند. براساس کنترل و نظارت سازمان انرژی اتمی -به عنوان متولی حوزه تشعشع کشور- بر فعالیت شرکت های خدمات ارتباطی، قبل و بعد از نصب تجهیزات، اعلام شده که تشعشع آنتن ها در حال حاضر یک ششم استاندارد است و این سازمان نظارت کاملی بر فعالیت اپراتورها و رعایت استانداردهای حفاظتی دارد.
براین اساس همایش "ایمنی تشعشع آنتن های تلفن همراه و وایمکس" با هماهنگی سازمان انرژی اتمی ایران و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و با هدف تنویر افکار عمومی در زمینه رعایت قانون حفاظت در برابر اشعه و استاندارد حدود پرتوگیری توسط شرکت های خدمات ارتباطی برگزار می شود.
در کنار این همایش کارگاه آموزشی برگزار می شود و برای آزمون عملی کنترل و نظارت بر آنتن ها، از چندین آنتن مجاور محل این همایش نیز به صورت عینی نمونه گیری صورت خواهد گرفت. در این همایش مسئولان استانداری، دادگستری، دانشگاه علوم پزشکی و دیگر دانشگاههای سطح استان، شهرداری ها، سازمان حفاظت محیط زیست، صدا و سیما شرکت خواهند داشت.
آغاز واگذاری اینترنت با سرعت 10 مگابیت در تهرانخبرگزاری مهر/ شرکت مخابرات استان تهران به مشتریان تجاری، اینترنت پرسرعت با سرعت 5 تا 10 مگابیت بر ثانیه واگذار می کند. این سرویس همزمان با هفته ارتباطات در تهران راه اندازی شد.
مخابرات تهران اعلام کرد: به منظور ارائه هر چه بیشتر خدمات به مشتریان تجاری، اقدام به ارائه ADSL با سرعت 5 تا 10 مگابیتی برای مشتریان تجاری (شرکت های کوچک، متوسط و همچنین کسب و کارهای تجاری خانگی) کرده است.
از جمله مزایای استفاده از این نوع خدمات، ارائه سرعت تا 10 مگابیتی، 96 گیگابایت حجم دانلود تضمین شده، مودم رایگان وایرلس و هزینه نصب رایگان است و متقاضیان می توانند با مراجعه به مراکز مخابراتی و یا تماس با شماره 2020 از این سرویس استفاده کنند.
تلفن های همگانی رایگان می شودخبرگزاری مهر/ شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد: به منظور ارتقای هر چه بیشتر خدمات در حوزه تلفن شهری در استان تهران و البرز، تمامی اماکن عمومی مجهز به تلفن های همگانی رایگان شهری می شوند.
براین اساس تمامی اماکن عمومی از قبیل آسایشگاه معلولین، سالمندان، بیمارستان های دولتی، خصوصی، درمانگاه های خیریه، کلانتری، دادگاه ها و غیره در صورت وجود درخواست مجهز به تلفن های همگانی رایگان شهری می شوند. متقاضیان می توانند با مراجعه به مناطق مخابراتی مربوطه و ارائه درخواست از تسهیلات شرکت مخابرات استان تهران استفاده کنند.
هشدار به کاربران پست الکترونیک گوگل/ "جی میل" هدف كمپین جدید سرقت هویتمرکز ماهر/ با اعلام هشدار در مورد اینکه حساب های كاربری گوگل هدف كمپین جدید سرقت هویت قرار گرفته است تاکید کرد: اخیرا محققان Bitdefender یك حمله سرقت هویت را كشف كردند كه برای سرقت اعتبارنامه های ورودی كاربران گوگل طراحی شده است.
در این حمله، یك پست الكترونیك هرزنامه ای با عنوان "Mail Notice" یا "New Lockout Notice" برای كاربران ارسال می شود و به آنها می گوید كه پست الكترونیكی شما در 24 ساعت آینده قفل خواهد شد و شما قادر نخواهید بود تا Email storage Quota را افزایش دهید؛ براین اساس برای افزایش خودكار سهمیه Email خود به INSTANT INCREASE بروید؛ اما زمانی که كاربر بر روی INSTANT INCREASE كلیك كند به یك صفحه لاگین تقلبی از گوگل هدایت می شود.
نكته قابل توجه درباره این حمله آن است كه نوار آدرس مرورگر تنها "data:," را نشان می دهد كه بیانگر استفاده از طرح داده Uniform Resource Identifier است؛ این طرح برای نشان دادن محتوای فایل ها از رمزگذاری Base64 استفاده می كند. در این مورد تهیه محتوای صفحه وب جعلی در یك رشته رمزگذاری شده در داده URI انجام می شود.
محققان Bitdefender اعلام کرده اند: از آن جایی كه گوگل كروم كل رشته را نمایش نمی دهد در نتیجه كاربران ممكن است هدف یك حمله سرقت هویت قرار بگیرند و داده های آن ها در اختیار مجرمان سایبری قرار بگیرد.
کاربران در یاهو امنیت ندارندخبرگزاری ایرنا/ شرکت یاهو در بیانیه ای اعلام کرد که از این پس قابلیت Do Not Track را پشتیبانی نمی کند. به نقل از پایگاه خبری arstechnica، ویژگی Do Not Track (DNT) به کاربران اجازه می دهد که امکان ردیابی سایت های مختلف در زمینه دسترسی به اطلاعات شخصی را که برای سرویس های تحلیلی، شبکه های تبلیغاتی و اجتماعی قابل استفاده است، مسدود کنند. این قابلیت در سال 2009 توسط سه محقق تولید شد و برخی از مرورگرها قادر به پشتیبانی از آن هستند.
مرورگر Firefox اولین مرورگری بود که ویژکی DNT را پیاده سازی کرد. در سال 2010 شرکت مایکروسافت اعلام کرد که در مرور گر Internet Explorer 9 از DNT پشتیبانی می کند. پس از آن مرورگرهای سافاری، اپرا و گوگل کروم نیز مجهز به این ویژگی شدند.
در فوریه سال 2012، گروه های تبلیغات آنلاین در کاخ سفید متعهد شدند که تاپایان سال از Do Not Track حمایت کنند ولی این وعده برآورده نشد. علیرغم اصرار مکرر سیاستگذاران آمریکایی و اروپایی، تلاش برای استاندارد سازی این قابلیت در کنسرسیوم شبکه جهانی وب نیز به بن بست رسید.
شرکت یاهو چندی قبل در بیانیه ای اعلام کرد که از این پس از ویژگی DNT حمایت نمی کند و یک روز پس از صدور بیانیه، تنظیمات این ویژگی در یاهو دیگر فعال نبودند. نکته عجیب این است که یاهو اولین شرکتی بود که اعلام کرد از این ویژگی در سرویس های خود پشتیبانی می کند. این شرکت در پایان سال 2012، از این قابلیت در Internet Explorer 10 نیز پشتیبانی نکرد چراکه شرکت مایکروسافت تصمیم گرفته بود این ویژگی را به صورت پیش فرض در این مرورگر لحاظ کند.
آنچه واضح است این است که DNT نیز به همان سرنوشت پروژه های the Platform for Privacy Preferences Project یا P3P دچار شده است. پیش از این دو شرکت اینترنتی یاهو و گوگل از سوی کاربران متهم شدند که اطلاعات آنها را در اختیار سازمان های اطلاعاتی آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی قرار می دهد.
لزوم بهبود شیوه ارزیابی در جشنواره فاوا/ نتایج از محرمانگی خارج شودخبرگزاری فارس/ احمد نخجوانی در یک نشست خبری با خبرنگاران، در خصوص ارزیابی و رتبهبندی اپراتورهای کشور در جشنواره فاوا، اظهار داشت: ارزیابیها بر اساس مدل تعالی سازمانی EFQM انجام شده که شرکتها طبق اصول و توصیههای این مدل، اظهارنامه تهیه میکنند و ارزیاب به اظهارنامهها نمره میدهد.
مدیرعامل آریا رسانه تدبیر افزود: شرکت در جشنواره فاوا برای فعالان حوزه لازمالاجرا است و در زمان اعلام شدهای، ارزیابها به شرکت مراجعه میکنند که هر سال نیز به دلیل کمبود وقت تهیه اظهارنامهها توسط شرکتها شتابزده انجام میشود.
وی ادامه داد: ارزیابی با مسئولیت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و عمل ارزیابی توسط یک مشاور ارزیاب انجام شده است. وی در مجموع نفس عمل ارزیابی کردن اپراتورها را مثبت ارزیابی کرد، اما گفت: در سالهای بعد باید شیوه ارزیابی بهبود یابد و نتایج از حالت محرمانگی خارج و عملکردها شفاف شود و فیدبکهای این ارزیابی برای بهبود وضعیت به اپراتورها نیز اعلام شود.
نخجوانی همچنین در خصوص سرنوشت پروانه شرکتهای PAP، اظهار داشت: در مورد پروانه بلاتکلیف هستیم و از رگولاتوری خواستهایم تا زمان صدور پروانههای جدید اجازه اجرای پایلوت روی تکنولوژیهای درنظر گرفته شده در پروانه را بدهند و همچنین تا پیش از صدور پروانهها، حدود و صغور آنها را مانند اپراتورهای تلفن همراه تعیین کنند.
مدیرعامل شاتل درباره اجرای مصوبه 181 کمیسیون تنظیم مقررات برای کاهش تعرفههای ADSL، اظهار داشت: کاهش تعرفهها مصوبه کمیسیون و قانون است که باید اجرا شود و هر کسی اجرا نکند، تخلف کرده است. وی همچنین با اشاره به طرح مشارکت شرکت مخابرات و شرکتهای PAP در زمینه ارائه خدمات ADSL تصریح کرد: این طرح در اسفندماه بین طرفین به امضا رسید که طبق یکی از بندهای این طرح با موضوع عدم تبعیض، قرار است امکانات به صورت مساوی بین فعالان حوزه ADSL تقسیم شود.
نخجوانی یادآور شد: این طرح توسط مدیرعامل شرکت ارتباطات ثابت ایران امضا شده اما ابلاغ نشده است و هماکنون به صورت سلیقهای توسط مخابراتهای استانی اجرا میشود.
انتهای پیام/
رفتیم تو فاز گیگ باید کیلویی گیگ بخری ( گدا بازی)