چاپ نخست کتاب " سینمای ملی و جهانی شدن" نوشته شهاب اسفندیاری و ترجمه مسعود اوحدی از سوی انتشارات سروش منتشر شد.

به گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی انتشارات سروش؛ کتاب " سینمای ملی و جهانی شدن" بحثی منسجم و سنجیده درباره تاثیرات پیچیده، متکثر و متضاد جهانی شدن بر سینمای ملی ارایه می دهد.

این کتاب در ایده و تحلیل اصالت دارد و نمایانگر شناخت و درک مطلوبی از مباحث و منازعات نظری روز است؛ در عین حال، با بررسی مسائل و نمونه هایی که محققان و منتقدان غربی آن را نادیده گرفته اند، به پیشبرد و گسترش حوزه دانشوری کمک می کند؛ بحثی متقاعد کننده درباره موقعیت سینمای ایران، به عنوان یکی از مهم ترین سینماهای جهان ، ارائه و این نکته را شرح می دهد که چگونه رهایی بخش ترین و توانمندسازترین پیامدهای جهانی شدن، برخلاف تصور معمول، ممکن است در سطوح محلی و ملی تولید فیلم یافته شود.

این اثر ارزشمند در پرداختن به سینمای مدرن ایران منحصر به فرد است، از این جهت که این سینما را در نسبت با صنعت سینمای جهان مورد مطالعه قرار می دهد، در عین حال، دریافت تازه ای از آثار تعدادی از کارگردانان برجسته ایرانی نیز ارائه می دهد. برای هرکسی که به سینمای ایران و تحولات آن در عصر جهانی شدن علاقمند باشد، خواندن این کتاب جدید ضروری است.

کتاب " سینمای ملی و جهانی شدن" حاصل چهار سال تحقیق است که به عنوان رساله دکتری نویسنده در سال 2009 میلادی به دانشگاه ناتینگهام انگلستان ارائه و از آن دفاع شد و در سال 2012 این کتاب، به استثناء بخش دوم آن همزمان در انگلستان و آمریکا منتشر شد.

این کتاب دارای 10 فصل است که فصل های اول و دوم و سوم کتاب به ترتیب شامل مرور انتقادی فشرده ای است بر ادبیات نظری موجود در موضوع " جهانی شدن"، " سینمای ملی" و " مطالعات تطبیقی فراملی". بدین جهت ممکن است این فصل ها بیشتر مورد توجه خوانندگان آشنا به مباحث نظری در حوزه مطالعات اجتماعی، مطالعات فیلم و مطالعات رسانه قرار بگیرد. اما مباحث فصل های چهارم تا دهم کتاب، علی رغم ابتناء بر مبانی نظری طراحی شده، در فصول نخست، از ادبیاتی روان تر برخوردار بوده، مستقلا نیز برای عموم علاقمندان به مباحث فرهنگی و سینمایی قابل استفاده است.

انتشارات سروش چاپ اول این اثر را در 360صفحه به قیمت 200000ریال به بازار نشر عرضه کرده  و در اختیار علاقمندان به مباحث سینمای ایران و جهان قرار داده است.

علاقمندان برای تهیه کتاب می توانند به فروشگاه مطهری سروش به نشانی خیابان استاد مطهری، نرسیده به خیابان شهید مفتح، جنب ساختمان دفترمرکزی سروش، تلفن ۸۸۳۱۰۶۱۰-۰۲۱ و یا به مرکز پخش پکتا ( نماینده انحصاری پخش آثار انتشارات سروش) به نشانی خیابان انقلاب، بعد از تقاطع ابوریحان، بین خیابان وصال و فلسطین، جنب فروشگاه ترنجستان سروش، مراجعه یا با تلفن ۶۶۹۷۳۲۰۳ (۲۰خط) تماس حاصل نمایند.

فروش اینترنتی کتاب نیز از طریق سایت انتشارات سروش به نشانی: http://soroushpublishingco.ir  امکان پذیر است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار