منوچهر اتّحاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: امنیت اقتصادی واحدهای تولیدی محصولات ارگانیک برقرار خواهد بود.
وی تصریح کرد: کشاورزی ارگانیک شرایط مناسبی را برای به حداقل رساندن مصرف انرژی و منابع غیرتجدیدپذیر مهیّا می سازد.
اتّحاد ادامه داد: تولید محصولات سالم و عاری از بقایا را باید از محسنات کشاورزی ارگانیک قلمداد کنیم.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: طعم و کیفیت خوب محصولات تولیدی در کشاورزی ارگانیک را می توان بهانه ای برای طراحی بازار و تجارت دانست.
وی اظهار داشت: افزودنی ها و مواد اولیه مضر در صنایع غذایی از جانب فعّالان در این نوع کشاورزی منع شده است.