رکنی در حاشیه بازدید از شرکت میشاب مرند مرغداری مرغ مادر گوشتی با اشاره به اینکه به مشکلات این بخش و معضلات مرغداران اشراف کامل دارد گفت : بنده نقطه ضعف های این صنعت را می شناسم و بخش های سوددهی و ضرر آن را احساس کرده ام.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ،

وی بر گرایش مدیریت تولید به سوی زنجیره های تولید، اشاره کرد و گفت : پاشنه ها را برای نجات صنعت مرغداری بالا کشیده ایم و در این مسیر به کمک تمامی تشکل ها و تولیدکنندگان احتیاج داریم.

دکتر رکنی با بیان اینکه همه ما با هم باید با تفکر تولید جزیره ای مبارزه کنیم و در ازای آن از سیستم زنجیره تولید در زمینه تولیدات صنعت مرغداری ایران بهره ببریم ادامه داد: واردات گوشت مرغ از کشورهای دیگر برای ما یک سرشکستی بزرگ است.

وی با بیان اینکه مدیریت صحیح می توان جلوی واردات را گرفت و فراتر از آن به صادرات فکر کرد ، افزود: بهبود ضریب تولید با یک مدیریت منطقی ، پایین آوردن سن کشتار، پایین آوردن استاندارد وزن کشتار ، بالا بردن سطح کیفی گوشت مرغ تولید شده و بسته بندی آن از عوامل پیشرفت صنعت مرغداری در کشور می باشند.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه اگر به دنبال افزایش بهره وری ، بهبود ضریب تبدیل غذایی ، کاهش تلفات و بروز صفات خوب هستیم باید اصلاح ساختار طیور در برنامه کاری قرار بگیرند ، افزود: با اصلاح صفات در مرغداری های گوشتی در کشور ، زمینه افزایش کیفیت و کاهش قیمت فراهم می شود.

وی با بیان اینکه یکپــارچه سازی زنجیره تولید سبب افزایش بهره وری در مرغداری ها و سود صاحبان این صنعت می شود ادامه داد: زنجیره های تولید طیور در صنعت مرغداری ایران در حال تکمیل هستند و با کامل و یکپارچه شدن این زنجیره ها در آینده نزدیک شاهد دگرگونی اساسی در این صنعت خواهیم بود.

دکتر رکنی رسیدن به استانداردهای بین المللی در صنعت طیور را با اجرای زنجیره یکپارچه تولید ، امکان پذیر خواند و افزود: با توسعه زنجیره ها و با حذف واسطه های غیرضرور ضمن افزایش بهره وری ، هزینه تولید کاهش یافته و سود تولید کننده و منافع مصرف کننده تضمین خواهد شد.

وی با بیان اینکه در گوشت مرغ 2 برابر میانگین جهانی مصرف داریم گفت: با احتساب مصرف کل مرغ در کشور، سرانه مصرف آن برای هر ایرانی در سال 25 کیلوگرم است و با متوسط مصرف مرغ در جهان که 12کیلوگرم است ما دو برابر جهانیان مرغ مصرف می کنیم.

کلانتری مدیر شرکت میشاب مرند نیز در این بازدید از طرح توسعه ظرفیت مرغداری مادر گوشتی از 50 هزار قطعه به 115 هزار قطعه خبر داده و گفت: در طرح توسعه که از دو طبقه با حداکثر استفاده از فضا و کاهش کاربری اراضی و هزینه ها صورت پذیرفته است از آخرین سیستم های عایق بندی با مصرف بهینه سوخت بهره گرفته شده است./س


برچسب ها: ایران ، مرغ ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.