دکتر هاله تاج الدینی ، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان افزود: یکی از مبانی طب سنتی که به عنوان فلسفهای مهم دارای اهمیت است مزاج شناسی می باشد و افراد باید در خصوص تغییرات مزاجی، تغییرات موقعیتهای جغرافیایی و تغییرات فصول و سنین مختلف آگاهی لازم را داشته باشند و بدانند که این تغییرات در همه بدن تأثیر میگذارد.
این متخصص طب سنتی توصیه کرد : در این فصل افراد باید کاهو و سکنجبین ، شربت های سنتی از جمله شربت خاکشیر ، آش ، سوپ ، میوه و سبزیجات را بیشتر مصرف و از پرخوری پرهیز کنند.
وی به چهار مزاج اصلی افراد اشاره و خاطرنشان کرد : این مزاج ها شامل مزاج گرم و تر ،گرم و خشک ، سرد و تر و سرد و خشک است .
تاج الدینی افزود : هر شخص در ابتدا باید طبع اصلی و اکتسابی خود را بشناسد و پس از آن غذای مناسب طبع خود را فراهم و به طور صحیح از آن استفاده کند./س