رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهردار‌ی تهران از کاهش ذخیره آب سدهای تهران به میزان ۴۰ درصد نسبت به سال گذشته خبر داد

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران  از روابط عمومی ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهردار‌ی تهران، علی محمد شاعری، رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهردار‌ی تهران با اشاره به اینکه مصرف بالای آب شرب در شهر تهران حداقل دو برابر سرانه جهانی است، اظهارداشت: بخشی از مصرف بی‌رویه و بیش از حد نیاز شهروندان مربوط به مصارف غیر ضرور، نظیر شستشوی اتومبیل و نظافت ساختمان، آبیاری فضای سبز منازل است که مانند اکثر کشورها نباید از آب شرب بهداشتی در مصارف غیر ضرور استفاده نمائیم و مصارف آب خام از آب شرب تصفیه شده تفکیک شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر مقدار زیادی از هدر رفت آب تهران به علت فرسودگی شبکه‌های آبرسانی است که باید با نوسازی شبکه‌های فرسوده موجود از اتلاف آن جلوگیری شود.

رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به اینکه آموزش نقش مهمی در تغییر رفتار شهروندان نسبت به مصرف درست آب دارد، گفت: ایران کشور کم آبی است و باید این واقعیت درک شود و متناسب با محدودیت های موجود منابع آبی و شرایط آب و هوایی شهرمان، مصرف خود را تنظیم کنیم.

وی در ادامه افزود: اگر روند مصرف بی‌رویه فعلی آب ادامه پیدا کند قطعاً با توجه به پایین بودن میزان بهره وری و تولید محدود آب، پاسخگوی نیاز فزاینده شهروندان نخواهیم بود.

شاعری در ادامه با اشاره به اهمیت پایش، پیشگیری، کنترل و مدیریت آلاینده‌های محیط‌زیست و نقش اساسی آن ‌در پاکیزگی و سالم نگهداشتن محیط‌زیست شهری، اظهار کرد: بدون پایش هیچگونه قضاوتی نمی توان در زمینه محیط زیست شهری انجام داد در این راستا این ستاد با تشکیل گروه نظارت و پایش آلاینده‌های زیست محیطی، پایش منابع آلاینده و پیشگیری از بروز اثرات زیست‌محیطی ناشی از طرح‌های توسعه را در دستور کار خود قرار داده است.
 
وی در ادامه اظهار کرد: پایش علمی مستلزم اندازه ‌گیری دقیق منابع آلاینده، تجزیه و تحلیل داده‌ها،‌ مقایسه با شاخص‌ها و استانداردهای زیست محیطی است که پس از آن می‌توان نسبت به وضعیت دقیق محیط زیست شهری قضاوت علمی کرد و تصمیات لازم مدیریتی را اخذ کرد.

شاعری اهم وظایف پایش را برنامه‌ریزی، طراحی و پیاده‌سازی سامانه جامع پایش محیط زیست شهر تهران به منظور دریافت، تجمیع، تحلیل و پردازش در جهت ارائه گزارشات پایشی پویا، راه اندازی سیستم‌ پایش مستمر منابع‌زیستی پذیرنده آلودگی در شعاع تأثیرگذاری و اندازه‌گیری مستمر آلاینده‌های آب، خاک و هوا در ایستگاه‌های پایش ودر نهایت ارائه راهکارها و اقدامات پیشگیرانه کنترلی و اعلام گزارش فوری و هشدار در مواقع اضطرار و تصمیم سازی برای مدیران برشمرد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار